Moze [k]? Ktos cos wie o 125 do sprzedania?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wlasnie bo mi taki pomysl po glowie chodzi. Musi miec bude w stanie bdb reszte zreszta tez, cena wiadomo jakas niska

Ja bym może miał jednego, ale wiesz jak tanio, to będzie miał albo dobry silnik, albo dobrą bude, bo jeśli te dwie rzeczy musza być dobre, to raczej ciężko będzie coś w dobrej cenie wyrwac. Mam teraz do oddania kanta z 1976 roku, buda zdrowa, podłoga lux, tylko przedni błotnik i progi ktoś wałkiem pomalował, silnik do regulacji, ewentualnie można się ze mną dogadać i wsadzę tam silnik do od blue, a to zalezy do czego ci potrzebny? Bo jeśli dobrze myślę, to na zimę . Oc opłaciłem teraz na pół roku, jeszcze zrobię przegląd. Czekam na odzew, pozdro.

polecam ten sprzęt, sam go miałem brac jakoś w lipcu ale utrzymanie 2ch aut przy moich zarobkach mija sie z celem....

mam dwulitrowke ze skrzynia walem pompa wspomagania itd wiec silnik mnie "wali". Masz fotki, ma gaz itd?

fotki mogę porobić, gazu brak, blacha jak wspomniałem oki, to możemy nawet zrobić dil na samą budę, tez posiadam papier do budy kanta z wbitym 2000 dohc, gazem, ale bez ważnych opłat.

goorek jak sie nie myle ma kanta do sprzedania.

no ja sie rozgladam dopiero - cos cieplego na zime by sie przydalo o fotki poprosze.