Jak kiedyś obiecałem...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Daje link do co ciekawszych filmików z naszego zlotu w Sulejowie bo sie pokazały:

Slalom Svero (Czerwone Żiguli H-grupa):

195.150.240.2/~ladaklub/download/filmy/sulejow2003/svero_slalom.WMV

Freestyle Svero:

195.150.240.2/~ladaklub/download/filmy/sulejow2003/svero_freestyle.WMV

Slalom Barthezz(2105 1.6 DOHC):

195.150.240.2/~ladaklub/download/filmy/sulejow2003/barthezz_slalom.WMV

Slalom Zoli:

195.150.240.2/~ladaklub/download/filmy/sulejow2003/zoli_slalom.WMV

Slalom paweł_kraków:

195.150.240.2/~ladaklub/download/filmy/sulejow2003/pawel_krakow_slalom.WMV

Resztę filmików znajdziecie tutaj:

195.150.240.2/~ladaklub/filmy_sulejow2003.html

[ wiadomość edytowana przez: Konriii dnia 2003-06-23 22:39:37 ]

spoko

niewiez moze czy na duenie sa jakies nowe filmy?

chyba są ale ja niestety nie mogę z duena nic ściągnąć ((
zawsze pokazuje mi się Permission Denied
Będę musiał poprosić żeby mi znowu płyte wysłali
Sprawdz też stronke www.ladamania.hu. Są fajne nowe onboardy z szutru

ok dzzieki

jest taka strona motorvision.de (jest taki program na dsf motoryzacyjny) i tam jest mnóstwo filmów z testów róznych samochodów niektóre sa naprawde ciekawe z tego co widziałem w telewizji (mają taki specjalny krety tor) no i własnie tam tez niemoge nic sciagnac niewiem czy tylko ja????? moze mógłbys sprawdzic czy ci sie uda cos zciągnąc no hyba ze tam to jest płatne ale ja nie znam na necie zabardzo...

No Konrii wszystko ładnie i bym bardzo chętnie tą Hgrupę oglądnął (i nie tylko) tylko mam alergię na filmy w formacie *.wmv może to jest dobre ale nie na łącza takie jak moje (korzystam z sieci) większe pliki się tak wolno łądują że mnie szlag trafia, a jak by to było w avi lub mpeg'u tobym przynajmniej sobie ściągnął

Hehehe

Klikasz na link prawym przyciskiem i dajesz "zapisz element docelowy jako..." i ściaga sie na Twojego kompa

Cytat:
2003-06-24 16:24:22, Konriii pisze:
Hehehe

Klikasz na link prawym przyciskiem i dajesz "zapisz element docelowy jako..." i ściaga sie na Twojego kompa

no masz racje, wtopiłem trochę bo mi się pomyliło z formatem *.asf kurde ale ta Łada Pawła się przechyla niesamowicie na zakrętach tak jak mój Sej (ale to juz nie jego problem )

przyznaje ze filmiki sa niezle szczegolnie ten pierwszy z h-grupowa ladzianka

Wrazenia z jazdy tym żiguli były niezłe , bo miałem okazje sie tym przejchac ze Svero. No a moja sie przechla jak sie przechylała, bo spręzyn oczywiscie nie zdązyłem przetestować. Załuję - ale trudno . teraz szukam bilsteinów do klasyka (nawet uzywki)no i zakladam spręzyny od kombi (2104) bo sa twarde. No musze przyznać ,ze mój nowy nabytek mieli kołami jeszcze spokojnie na dwójeczce.Kolektory do weberów juz sie bedą robic i po urlopie zamierzam się pokazac na pasie na zlocie KRR .
Pozdrówka dla wszystkich
Paweł