[s] Fiat 127

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
Wystawiam na sprzedaż mojego Fiata 127.
Fiat wyprodukowany w 1980 roku, pierwsza rejestracja w 1981.Mk2,wersja L, silnik 1050cm 50HP, skrzynia IV. Kupiony przez starszego pana w Polmozbycie. W 2004 kupiła go osoba z Poznania, a od listopada 2005 jest w moich rękach.
Od nowości ma przejechane około 85 tys. Km !!! Wszystkie zimy spędzone w garażach, i nie jezdzony.
OC do marca 2008, przegląd do czerwca 2008...
Nadwozie w stanie orginalnym !!! Blacha nigdy nie naprawiana, spawana. Od nowości zakonserwowane wszystkie profile zamknięte. W stanie idealnym. Pare miejsc powierzchniowej korozji(parchy i odpryski),które da się szybko wyeliminować.
Lakier trochę już przeżył przez te wszystkie lata. W paru miejscach poprawiany, parę rys...
Zawieszenie. Z przodu zrobiony coilover kit. Tak ze całkowita regulacja prześwitu. Nowe dorabiane krótsze sprężyny, amortyzatory zalane innym olejem. Wymienione w kwietniu wachacze, gałki układu kierowniczego, gumy stabilizatora, ustawiona geometria. Cały przód jest totalnie nowy, zero luzów. Z tyłu resor sklepany z na 8cm, z trzecią lagą.
Zawieszenie typowo do lansu...twardo i całkowita kontrola autaJ....
Układ hamulcowy zrobiony w czerwcu. Wymienione totalnie wszystko od uszczelek w pompie hamulcowej, poprzednie przednie tarcze(Brembo),klocki(Ferodo),zaciski hamulcowe. Z tyłu nowe tłoczki hamulcowe, szczęki(Ferodo),nowe bębny. Cały układ zalany DOT 4 z Ferodo. Hamulce są brzytwa...
Silnik w stanie dobrym. Chodź trochę poci się z pod uszczelki miski...Wszystko działa, odpala od pierwszego strzału. Ostatnio wymieniona pompa paliwowa, przewody paliwowe, olej, filtr oleju. Uszczelniony cały gaźnik z wymianą wszystkich uszczelek, oringów, membran. Wydech to totalny przelot, jeden tłumik z fiata 125 z przyspawaną koncówą ultera, i tyle...
W skrzynie biegów ostatnio wymieniony olej, i krzyżaki na półosiach. Jedyna rzecz do roboty to osłony półosi, bo się pocą.
W środku parę przeróbek. Polerowana kierownica Monza, obszyta skórą, pasy szelkowe schrot z elektronapinaczami, fotele intergroclin. Zostawiam tez półke z „jajkami” z Magnata, i wszystkie kable pod caraudio....
Z dodatków to lusterka Vitaloni California.
Auto stoi na felgach Ative 13x7 cali Et 20. Felgi są całkowicie wypolerowane. Z przodu opony Dunlop Spsport 175/50 bieżnika jest z 6-7 mm. Z tyłu Pirelli Drago 175/50, bieżnika tez z 6-7mm.
Do auta dorzucam masę części: uchylane szyby z uszczelkami i wszystkimi elementami potrzebnymi do montażu, silnik tylnej wycieraczki, uszczelki, drugi gaźnik, oryginalne fotele, i masę innych części.
Auto do oglądania w Zabrzu, codziennie po 17,oczywiście po wcześniejszym umówieniu.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

A teraz najważniejsze....CENA
Nie pali mi sie z handlem, i pewno i tak wyląduje na e-bayu...
Tak ze:
-2,2 tyś za same auto bez kół...Jestem w stanie za 100 zł załatwic koła ktore pozwolą spokojnie dojechac z punktu A do B.Albo koła są sprawą kupujecego...
-3,5 tys zł, za takiego jak jest na fotkach...

[ wiadomość edytowana przez: Buczek21 dnia 2007-09-29 20:24:22 ]

a nie zamienisz sie za corse 1.0 91rok?? chętnie bym wzioł bez alusków ale musiał bym sie pierw pozbyć mojej corsy.

a coś wiecej o tej corsie?

sorka ze zrobie OT ale jak widać rejser pyta to nie bede zakładać nowego tematu, zresztą jak sprzedam to sie zastanowie za twoim autkiem

czarna corsa, z silniczkiem 1.0 na gaźniku, przebieg 180tyś, wymieniony olej, filtr oleju, świece, kable, kopułka z palcem. Amorki w zeszłym roku, akumulatora tak samo, rozrząd na łańcuszku, przegląd do 19 października oc do końca lutego składak, w papierach 94r. oponki max jeden sezon, mogę dorzucić nówki zimówki na przód. w środku radio na MP3 4 głośniki i malutka tuba, z sprzętem chce 2500, a bez jakieś 2200 do małej negocjacji jak jakieś dokładniejsze info chcesz to zapraszam na gg

Cytat:
2007-09-30 11:37:58, Try3ek pisze:
a nie zamienisz sie za corse 1.0 91rok?? chętnie bym wzioł bez alusków ale musiał bym sie pierw pozbyć mojej corsy.

Interesuje mnie tylko i wyłacznie sprzedaż....
Mam juz kolejne auto zaliczkowane,i poprostu nie wydole z dwoma
Robcie dila z Rejserem..i lecimy

rejser szuka czegoś...tu nie będę zdradzac rozmowy na gg, wiec jak tak Ci sie bardzo ze sprzedarzą nie spieszy to może do tego czasu sprzedam moją corse..życie pokaże jak bedzie

Cytat:
2007-09-30 22:59:34, Try3ek pisze:
rejser szuka czegoś...tu nie będę zdradzac rozmowy na gg, wiec jak tak Ci sie bardzo ze sprzedarzą nie spieszy to może do tego czasu sprzedam moją corse..życie pokaże jak bedzie

Mi sie nie pali
Fiacina opłacona do marca..o jedzenienie krzyczy..Tak ze moge czekac na Ciebie Ważne zebys sie nie rozmyslił z czasem....

spoko corsa tylko od mechanika odebrana będzie i leci na allegro, wiec jak tylko ją sprzedam jade po fiacika, odezwałem sie na gg ale cos cisza

Try3ek
Ja mam ostatnio dostep do netu tylko i wyłacznie w pracy,i u Panny....
Komputer mi padł...I dopiero od nastepnego tygodnia bede miał znowu w miare kontankt z swiatem..
Tak ze jak masz jakies pytania co do fiaciny...Napisz Priva i Ci na wszystko odpowiem.
Pozdro.

to ja myślę ze nie ma co szaleć w końcu pierw muszę sprzedać moje autko, wiec jak będziesz miał neta to pogadamy bo nie lubię pisać tak privowo

chetnie bym przygarnal zawias!