MotoNews.pl
1 Przeguby do przodu (195663/26) - PT

Przeguby do przodu

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mam pytanie, czy ktoś wie ile calowe trzeba dokupić przeguby do przodu, 98 rok, DOHC, 16V na kołach czternastkach, czy są standardowe? bo w sklepie nie wiedzą czy 14- czy 13 calowe??

Na moją wiedzę,espero miało tylko jeden rozmiar.
A teraz pytanie za 100 punktów- który

Cytat:
2007-09-23 12:26:34, JaRabbit pisze:
Na moją wiedzę,espero miało tylko jeden rozmiar. A teraz pytanie za 100 punktów- który

15" ??

Jak to nie wiedzą? A to nie mogą dojść po numerze katalogowym? Ja kupowałem w Inter Cars, poprosiłem prawy przegub do Espero 2.0 96r z ABS i to wszystko, gość zajrzał do katalogu, znalazł numer, potem odszukał ten numer w kompie czy jest na stanie magazynowym i tyle. Nikt się mnie nie pytał o żadne cale...

To jest indeks oryginału 26010774 lec do intercarsu i kupuj w IC przed indeksem oryginalnym jest jeszcze KOR26010774 i cała filozofia i temu co kazał Ci te cale podawac to zapytaj sie ile cali ma jego mózg

Cytat:
2007-10-01 21:09:33, YeLonkoskY pisze:
Jak to nie wiedzą?

Kto nie wie?

Przegub może być do auta z ABS-em albo bez. Oczywiście 13"...

Cytat:
2007-10-02 07:23:28, JaRabbit pisze:
Kto nie wie?

Ja to mogę nie wiedzieć i rzeczywiście nie mam pojęcia bo zajmuję się gadżetami i reklamą ale ludzie którzy sprzedają części nie powinni działać na zasadzie "idź se Pan sprawdź i wróć jak będziesz wiedział", po to mają katalogi i inne pomoce żeby dojść do tego co klient potrzebuje.

szkoda ze wczesniej nie wiedzialem o tym temacie bo ja mam cale polosie z przegubami ktore przejechaly ok 8tys km,to jak na przeguby prawie nic!!! i chetnie bym sie ich pozbyl z piwnicy za 120obie kompletne.no ale juz pewnie po fakcie.pozdrawiam Lego

Dlatego, że tak często zaglądasz. Chyba częściej jesteś na zlotach niż na forum

no dobra to jest argument ze czesciej bywam na zlotach niz na forum.ale teraz bedzie juz lepiej.jednak zmiana pracy daje nowe mozliwosci

Cytat:
2007-10-02 12:07:35, LEGOO pisze:
zmiana pracy daje nowe mozliwosci

Darmowy net?