| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2003-07-01 10:02:38 Tak mi przyszło do głowy, żeby sprawić sobie jakiś używany (albo nowy Aha -> tak raczej myślałem o skuterku, ale takim niezbyt rozbudowanym na boki, więc kółka byłyby małe, ale szerokie. Tak więc do rzeczy -> musiałby mi Ktoś wykonać odpowiednie mocowanie (taka rynienka + cośtamjeszcze)... Czy znacie może takiego Ktosia? Czy ma Ktoś może pomysł, jak to mogłoby w szczegółach byc rozwiązane? A może jest gdzieś do nabycia coś takiego gotowego, albo chociaż jakieś zdjęcia tego Ktoś ma (widziałem takie rozwiązanie przelotnie na "campingowozie" z rej. holenderską)? Może warto przerobic takie rowerowe mocowanie (z tym, że rynienka musiałaby być zmieniona + jakiś podjazd zrobiony -> cośtam wysuwane i takietam)... Pomocyyyyyy... |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2003-07-01 10:11:30 ...albo może zderzak wysuwać (widziałem taki patent w "myśliwskiej" wersji Niwki). Takie rurki teleskopowe i w razie potrzeby wysunąć tylny zderzak a na powstałej podporze (2 równoległe rurki) mocować cośtam?
Ojojoj... Kto by mi to zrobił...? Musiałby to być ktos, kto lubi trochę kombinować, ma czas, narzędzia i... nie złupiłby mnie za to jak Janosik burgrabiego. Jak nie wykombinuję możliwości przewożenia motorowerka, to nie za bardzo będę miał uzasadnienie dla rodziny jego zakupu Aha -> przyczepka mnie nie interesuje, bo nie mam gdzie jej trzymać |
Góral (M) Loża Szyderców Opel Meriva A Helmond | 2003-07-01 10:15:56 zawsze możesz przyśrubować do przedniego orurowania... będziesz miał dodatkowe zabezpieczenie w razie jakiegoś spotkania 3 stopnia... |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2003-07-01 10:25:49 Qrna wiem -> mogę też położyc toto poziomo na dachu, a cieknącą benzynkę zbierać z rynienek za pomocą lejka i doprowadzać z użyciem rureczki do baku Niwki, coby sie nie zmarnowała (muszę tylko uważać, coby mi pasażer papierosa nie zapalił i cobym się nie stał inspiracją dla następców p. Salvadora i jego płonącej żyrafy |
Góral (M) Loża Szyderców Opel Meriva A Helmond | 2003-07-01 10:36:14 wiesz, postęp wymaga nakładów i... poświęceń |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2003-07-01 10:45:04 Twórczo do tematu Panowie, twórczo trza podejść Może Ktoś za darmo w ramach samorozwoju by mi to zrobił... |
Anonymous Niezarejestrowany | 2003-07-01 10:58:55 Primo ... Nie kupuj Komarka Secundo ... Musialbys porozmawiac z Kacprem. I pozdrawiam, Przemek |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2003-07-01 11:57:44
Myslałem raczej o czymś takim skuterowym, najchętniej używanym(taki skuter zrobiony pod lekko "terenowy"; choć oczywiście skuterem z automatyczną skrzynią i sprzęgłem odśrodkowym na teren to można popatrzec sobie z daleka Generalnie to się zastanawiam jeszcze nad całością... (musze wpierw żonkę przekonac do motoroweru, a będzie trudno, bo ciężko mi znaleźć uzasadnienie dla potrzeby posiadania takowego Jeśli chodzi Ci o Super Tatę Kacperka, to... mnie nie stac na niego |
klaczyslaw łada 2107była teraz ... Dobrzany | 2003-07-01 12:28:42 A może taką maluteńką przyczepke wykombinować i wozić motorowerek na malutkiej przyczepce. To chyba najłatwiej. A tak swoją drogą to mam taki wieszak na rowery właśnie mocowany do chaku. Mariuszania narysuje i prześle ci meilem. Może coś na jego podstawie opracujesz |
Grzesiek SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() Opel Astra II/ HONDA ... Białystok | 2003-07-01 12:55:06 Nie mam pomysłu jak to wykonać,ale powiem coś innego Sąsiad ma Jeepa Grand Cherokee,wersja Overland,rocznik 2001,albo 2002(w tej chwili rozbity stoi ale to szczegół Mariusz cosik takiego chcesz? Gościu dośc często tym jeździ sobie po mieście i sprawnie mu to idzie Pzdr Grzesiek p.s. w teren to jeździ Jeepem |
boreg VW T-23 warszawa | 2003-07-01 13:27:03 Mariusznia, przepraszam ze jeszcze nie rozumiem idei |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2003-07-01 13:28:10 Dzięki chłopaki!
A więc: Klaczysław -> przyczeopki nie chcę, bo... nie mam na nią miejsca niestety Grzesiek -> no co Ty |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2003-07-02 12:27:45 No więc, wczoraj oglądałem sobie w naturze takie skuterki i... duże jednak są... i ciężkie Na tej szynie musiałaby być bezwzględnie jakaś część wysuwana jako podjazd. |
boreg VW T-23 warszawa | 2003-07-02 12:42:27 Albo wyciagarka |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2003-07-02 15:10:24 Albo 2 Murzynów w bagażniku P(i)Es: Może, żeby nie byc posądzonym o czarny rasizm -> "2 Białorusinów dorabiających sobie na... czarno" |
boreg VW T-23 warszawa | 2003-07-02 15:13:23 Dwoch na niecale 100kg? Toz to straszna rozrzutnosc i szastanie pieniedzmi |
Grzesiek SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() Opel Astra II/ HONDA ... Białystok | 2003-07-02 15:18:05 Drugi robi za wsteczny |