[S]Wykonam na zlecenie strone www, banery, loga, grafiki itp

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wykonam na zlecenie strone WWW w technologi flash dla osób prywatnych jak i firm (nie wystawiam faktury) może to być wizytówka osoby/firmy jak i czynna witryna.

Wykonam także projekty wizytówek, folderów, ulotek, plakatów, kalendarzy, naklejek, loga, banery reklamowe statyczne jak i animowane itp.

Ceny są dostosowywane do potrzeb klienta. O dokładniejsze info prosze pytać najlepiej na maila nullatur@tlen.pl

Oferuję konkurencyjne ceny!!!

Moje portfolio

[ wiadomość edytowana przez: Nullatur dnia 2007-02-27 01:45:04 ]

up

up

up

jakie są orientacyjne koszty wykonania stronki motoryzacyjnej, zawierającej inf. o aucie,załodze,troche fotek i filmików ?

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

typowa cena slyszalem cos o 2000zl
tutaj podobnie?

2 tys to granica od ktorej sie zaczynaja takie rzeczy....

2000 to przesada za taką stronke, ja myślę że 500 zł wystarczy też się tym zajmowałem kiedyś

Firma w której pracuje wykona taką strone za 1500. Za 1000 tez sie da, tylko bedzie to witryna bez "wodospadów".
Generalnie oferuje kompleksową obsługe komputerową dla firm.
TUTAJ ZNAJDUJE SIE NASZA STRONA

[ wiadomość edytowana przez: MCQUEEN dnia 2007-03-07 12:58:44 ]

Cena jest uzależniona od jakości, choć można oszczędzić szukając freelancera , studenta, osoby te z reguły się nie cenią , psują rynek , ale robią taniej i niekoniecznie duzo gorzej.

Ksiaze strasznie rozbudowana ta wasza www

Zalezy czemu ta strona ma sluzyc ..jak ma byc dla kumpli to lepiej samemu cos poskladac w jakims edytorze..jesli to ma byc cos powaznego..z pozycjonowaniem to trzeba przyoszczedzic od paru stow do kilku tys zl.

Up - sorry za brak odzewu ale nie dostawałem powiadomień o odpowiedziach.

Ktoś zainteresowany ?

ja bym byl ale za jakas przywzoicie niska cene

wiec jak coś to PRV - wszytsko można ugadać

Pat przyzwoicie niska tzn jaka ? ) Tak sie sklada ze sama strona www nie wystarcza...ktos ja musi odwiedzac..zeby tak sie dzialo strona MUSI byc pozycjonowana w wyszukiwarce - chodzi o to zeby strona pod okreslonym slowem kluczowym wyskakiwala na pierwszej stronie googli . "Fachowcy" za 5zl zazwyczaj nie maja pojecia o czyms takim jak webusabilitya potem klient placze jesli musi za sama analize zaplacic 5tys i drugie 5 zeby mu ktos zrobil strone , ktora zarabia i na ktora klient chetnie powraca.

pozdrawiam

Ps: Aha i nie daj sobie wcisnac zadnej innej domeny niz PL ( rozumiem ze logo juz masz ? ).

Ps2: Oczywiscie nic tutaj nie tyczy sie autora watku - to byla luzna uwaga o "trendach" w necie .

[ wiadomość edytowana przez: BULLITT dnia 2007-09-28 14:22:29 ]

Cytat:
2007-09-28 14:18:23, BULLITT pisze:
Ps: Aha i nie daj sobie wcisnac zadnej innej domeny niz PL ( rozumiem ze logo juz masz ? ).

Eee tam. Ja wolę dot com'y

hehe BULLITT ma racje ogólnie pozycjonowanie nie jest trudne - kwestia osoby która to wykonuje no ale żeby coś działało trzeba to "włączyć"
Ja wykonuje strony a co do hostingu i domen - to każdego z wolna wybór i chęć :]

a ja mam takie skromne pytanie... puknąłeś te wszystkie modelki z portfolio?

hihihihi noo nie powiem bo Kamila była praktycznie naga - i przyznam ze to było wyzwanie dla mnie by poradzić sobie z uciekającym okiem i buzującymi hormonami

pytanko szukam firmy która drukuje na samoprzylepnej folii vinylowej. chcę okleić auto oraz zlecić wykonanie projektu