Polonez 3-D

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dzisiaj idąc szczęśiwie do szkoły ujrzałem to...http://img520.imageshack.us/my.php?image=zdjcie0203dro3.jpg .Nie wierzyłem własnym oczom.Pierwszy raz w życiu na żywo poldka 3D zobaczyłem.Napewno żadnego miłośnika nie jest.Wnętrze mało zadbane ale całe w brązie,mech w tylnich szybach mu rośnie,i taki smutny poobijany torszke.Ale JEST!!Wiemy ,ze kolejny borek limitowany śmiga po Polsce.Więc można zaliczyć go do kolejnego istnieącego 3D.podzro

A tam odrazu cud

Auto znane od blisko 3 lat - Tutaj więcej fotek >>>

Rzeczywiście jakbyy ten sam...Ale ten srebrny z fotek wygląda super a ten jest poobijany kierunki ma ponadbijane i wlew paliwa jakis zaredzewiały czy coś takiego ma a ten ze spotu nie.Ale moze.Ps jakby był jakis zlot poldków we Wrocku to ja bym z chęcia swoim przyjechał bo nigdy jeszcze mój poldek nei był na takim zlocie nigdzie dalej ne ijade bo by nie dojechał.Pozdro

A gdzie on stoi (ulica)? Stoi tam "trwale" czy raczej przejazdem? Po 10tym jestem we wrocku to chetnie bym zobaczyl "na zywo"...

Stojii na bocznej ul. orowskiej jak sie nazywa nie wiem ale to jedna z poprzecznych Zaniedbany bo moze wlasciciel nie zawsze ma czas na dopieszczanie ale z tego co wiem to w jednych rekach jes juz sporo czasu a przynajmniej w tym samym miejscu stoji zawsze.

Byłem tam dzisiaj w czasie lekcji z kumplamibo chcieli go zobaczyc.Nie było go już rano(8:40) i o (11:15)też go nie było a jak wracałem (14:00)też go nei było.Nie wiem moze tylk otam stał ,ale mam nadzieje ,ze jakoś sie skontaktuje z włascicielem.

Chodzi o ul. Borowską? A bliżej czy dalej dworca? Bo ona tak długa jak Ślężna chyba jest...

Witam! Prosze o usunięcie tematu ,ponieważ skoro poldi jest juzznany i "lubiany" to nie widze sensu robicna forum bałaganu.Pozdrawiam

Ależ on w niczym tu nie przeszkadza. Nie znalazłem na forum póki co innego wątku o Polonezie 3D, więc ten jest jak najbardziej pożądany.

Z tego co pamiętam, to nie jeden próbował już odkupić ten samochód od właścicielki. Bez powodzenia oczywiście.

Napiszę tylko tyle - że sporą lekkomyślnością jest pisanie tutaj gdzie to autko stoi...i chadzanie tam "z kolegami".
Auto było już raz skradzione, w przeszłości także wandale/zazdrośnicy go nie oszczędzili.
Właścicielke znam - ale robienie tam wycieczek i pisanie o tym na forum - to pomyłka.
Moim zdaniem.
Chcesz auto obejrzeć - podjedź sam..w wolnej chwili poogladaj.
Co do stanu auta - auto jest po prostu brudne...i to tyle - koledze z wrocławskiego zielonego borewicza życzę by jego polonez był w takim stanie.
Nie łudziłbym się także możliwością odkupienia.

Cytat:
2007-10-05 11:29:49, Lajka pisze:
Napiszę tylko tyle - że sporą lekkomyślnością jest pisanie tutaj gdzie to autko stoi...i chadzanie tam "z kolegami". Auto było już raz skradzione, w przeszłości także wandale/zazdrośnicy go nie oszczędzili.

No faktycznie, licho nie śpi a zupelnie o tym zapomnialem - takie info to chyba najlepiej na PW...

I myślicie, że ci wandale/zadrośnicy to akurat czytają nasze forum? Bardzo wątpię... To raczej element "inteligentny inaczej"... No ale mogę ewentualnie tę nazwę ulicy "zniknąć"...

[ wiadomość edytowana przez: Koot dnia 2007-10-05 12:06:40 ]

Cytat:
2007-10-05 11:55:12, Koot pisze:
I myślicie, że ci wandale/zadrośnicy to akurat czytają nasze forum? Bardzo wątpię... To raczej element "inteligentny inaczej"... No ale mogę ewentualnie tę nazwę ulicy "zniknąć"... [ wiadomość edytowana przez: Koot dnia 2007-10-05 12:06:40 ]

To może lepiej tak, na wszelki wypadek...

Cytat:
2007-10-05 11:29:49, Lajka pisze:
Napiszę tylko tyle - że sporą lekkomyślnością jest pisanie tutaj gdzie to autko stoi

Nie no prosze cię Mateusz - nie dokonuj absurdu bo przypomina mi się słynna dyskusja co jakiś czas powracająca o zasłanianiu tablic rejestracyjnych, zasłanianiu twarzy właścicieli, ukrywanie własnych nazwisk etc

nie popadajmy w paranoje - Polonez to nie jest unikatowy MB z roku 1936 aby był narażony na takie niebezpieczeństwa, już widze te setki złodzieji przeszukujących forum MotoNews.pl w celu znalezienia informacji gdzie aktualnie takie lub inne auto stoi - i moja opinia jest zbieżna z opinią Koota w tej kwesti

Cytat:
2007-10-05 12:22:25, GDA pisze:
Nie no prosze cię Mateusz - nie dokonuj absurdu bo przypomina mi się słynna dyskusja co jakiś czas powracająca o zasłanianiu tablic rejestracyjnych, zasłanianiu twarzy właścicieli, ukrywanie własnych nazwisk etc nie popadajmy w paranoje - Polonez to nie jest unikatowy MB z roku 1936 aby był narażony na takie niebezpieczeństwa, już widze te setki złodzieji przeszukujących forum MotoNews.pl w celu znalezienia informacji gdzie aktualnie takie lub inne auto stoi - i moja opinia jest zbieżna z opinią Koota w tej kwesti

Nie dokonuje GDA - tylko piszę o faktach.
Właściciela nachodzili w przeszłości już miłośnicy marki z rzekomych klubów - i w taki oto sposób znikł znaczek "Polonez 2000" - pisze o faktach.
Pewnie że można wszystko napisać ... ale teraz postaw się w sytuacji właściciela...chciałbyś żeby do twojego auta chadzały jakieś wycieczki ( a tym bardziej osób niepełnoletnich - bez urazy kolego z zielonego borewicza )?
Mi by się to średnio podobało - a co do popularności 3d/Coupe...hmmm zniknięcie poznańskiego 3d - niech ten fakt sam się broni.

Ale przecież poznańskie 3-D to ukradły jakieś matoły i pocięły na części nie zauważając że to inny model Poldka - ten argument jest całkiem chybiony moim zdaniem.

wiadomo to na pewno, ze go pocieli?

-----------------
http://plepleple.pl

Tak wynika z wątku na naszym forum.

Cytat:
2007-10-05 13:37:45, Koot pisze:
Ale przecież poznańskie 3-D to ukradły jakieś matoły i pocięły na części nie zauważając że to inny model Poldka - ten argument jest całkiem chybiony moim zdaniem.

Wiadomo na 100% tylko tyle - że znaleziono butle gazu z instalacji gazowej z tego poloneza.
To chyba ciut za mało żeby mieć 100% pewności.
Tak czy siak - ot napisałem swój post by wprowadzić więcej roztropności w podawaniu lokalizacji aut...które poniekąd są poszukiwane.
Licho nie śpi ... a jeśli "ciemna strona mocy " szuka takiego auta...to napewno nie jeżdząc po wioskach...tylko w internecie.