MotoNews.pl

[k] chlodnice do 125p z korkiem wlewowym na kruccu

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie najchetniej nowa.

Jakby ktos z Was widzial u siebie w sklepie to bylbym dzwieczny za informacje.

Sprawa dosc pilna.

a uzywana gora i dol z nowym rdzeniem? jestem w stanie zalatwic zrobienie takiego wynalazku

Nikusss , przepraszam ze dopiero teraz sie odzywam. Malo neta ostatnimi dniami.

O jakich kosztach bysmy mniej wiecej mowili w takim przypadku jaki opisujesz ?

wezme chlodnice w łape i pojade sie dowiedziec ew. popytam jeszce po sklepach, moze gdzies lezy

Z gory dziekuje!

podziekujesz jak cos bedzie

W Sośnicowicach koło Gliwic mają używane chłodnice po 100zł szt.jak byłem tydzień temu na giełdzie to powiedzieli,że mają jeszcze 2 szt. a jakby co to ze zwykłej mogą przerobić.Oczywiście na chłodnice dają gwarancje.

Bedziesz mogl mi kupic do nastepnego piatku (12 pazdziernik) oddalbym kase jakbysmy sie spotkali i dal bym Ci fanty co leza u mnie ?

Jesli nie to wciaz czekam na wiesci od Nikussa lub od kogos kto wie gdzie taka mozna nabyc nowa badz uzywana ale w stanie bynajmniej bardzo dobrym.

Podniose bo mi sie pilnie robi...

ta w sosnicowicach moge ci kupic od reki - jezdze tamtedy niemal codziennie... myslalem ze chcesz nowa nie uzywana

Cytat:
2007-10-02 20:19:18, borysirl pisze:
... w stanie bynajmniej bardzo dobrym.

bynajmniej «wcale, zupełnie, ani trochę»

Cytat:
2007-10-03 22:45:51, pavlus pisze:
bynajmniej «wcale, zupełnie, ani trochę»

Pavlus , nigdy nie sprawdzalem ze slownikiem znaczenia slowa "bynajmniej" ale skoro zrobiles to za mnie to wybieram znaczenie wymienione przez Ciebie jako drugie czyli "zupelnie"
Dziekuje za podniesienie tematu.

A teraz ponownie wyrazam chec zakupu chlodnicy jak w temacie tego watku.

A teraz widze ze Nikusss tez napisal
Nikusss chce nowa ale nigdzie nikt nic nie wie i nikt nie ma jesli tak dalej to bede Cie ladnie prosil o zakup tej uzywanej ale niby z gwarancja. Dla mnie wazne zeby nie ciekla.

Up...

Up...

Cytat:
2007-10-02 20:19:18, borysirl pisze:
Bedziesz mogl mi kupic do nastepnego piatku (12 pazdziernik) oddalbym kase jakbysmy sie spotkali i dal bym Ci fanty co leza u mnie ?

Ja narazie tam się nie wybieram A co do fantów to sie ugadamy na dniach

borys dzwon na 605083203 albo uderz na gadu 574646 - jestem w stanie nawet jutro kupic ta chlodnicę... mam tam jakies 10km...

Nikusss - bede Cie dzis atakowal na gg, jesli mi sie nie uda Cie zlapac to zadzwonie jakims popoludniem.

Chce Cie prosic o zakup tej chlodnicy i podeslanie jej do Warszawy.

PZDR