[s] Fiat 126 ex Group five / Auto Grupy asso minicar, Itali

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam mozliwość sprzedazy tego fiata.
Auto jest przygotowane do wyscigów włoskiej serii asso minicar , wyścigi rangi mistrzostw włoch. Auto zbudowane przez znaną firme tuningujaca fiaty nalezacą do Carlo Castelli.
Jest to Fiat 126 EX grupy 5 tej
Silnik 700 tka , rev limit 9000 obr , gaznik dual 50 mm , skrznia biegów 6 biegowa ( z pełna mozliwościa regulacji przełozen ) 10 calowe koła .
Auto oczywiscie stoi we włoszech szczególy odbioru do ustalenia.

Wiecej informacji na pm lub spoontype1@gmail.com , cene bede znał na dniach.

Pozdrawiam
Filip Dafereras vel Japoniec

kosmos

mocna oferta ! cena ?

trzymam tą oferte bez ceny ale bacznie będe je obserwował i daje 3 dni na podanie ceny w przeciwnym razie ogłoszenie leci

Obiecuje że jak tylko dostane mail od Paolo z ceną zaraz ją tu podam.

Pozdrawiam

Na tym aucie wzorowałem poszerzenia, piękny, tylko to skrzydło...

kazdy podjarany, ciekawi ceny....
kaza swojego nie moze sprzedać , ten bedzie drozyszy + transport....
fajnie popatrzeć i tyle....

ze 3 tys euro bym dał
jak myslicie starczy?

Chyba na sam układ napędowy.

cydny jest, tylko bez tego skrzydła , ale w tej chwili to mnie pewnie nawet na kółka nie stać

o ile dobrze pamietam to ceny tych maluszków nie schodziły z 10k euro,ale może.....

sam jestem ciekaw

troszkę przebudować i mamy autko do wygrywania kjs w generalce ale wydać na malca 40tyś zł to hmmm chyba trzeba zacząć grać w lotto...albo śmigać naszymi powolnymi padakami

a evilone pisał że już więcej z silnika malca nie wyciągnie

tutaj więcej zdjęć i trochę opisu

Podaje odpowiedz jaką otrzymałem w mailu od Paolo

The price is 22.000,00 euros, no negatiable

Może byc ciężko z tą sprzedażą
ale auto super

Nikt nie liczył na to że bedzie tanio , w auto jest wpakowane kupe forsy jest nowe wiec trudno by ktoś oddał je za 3 tys euro skoro za tyle to mozna raptem kupić przygotowany we włoszech silnik. Przyznam ze cena troche mnie wgieła w pierwszym momencie jednak po tym jak przejrzałem ile kosztują części do fiata na tych stronach
http://www.fiat500sport.com/def.asp?l=ENG&sku=3EF31A3B642
http://www.ilcinquino.it/nostri%20motori.htm
Cena w/w fiata już mnie nie dziwi.

Jeśli u nich seryjna głowica do 650 kosztuje 400E to też sie niedziwie skąd te ceny i stwierdzam że poza skrzynią bo to raczej niewykonalne w polsce niewiem co tak tyle kosztuje. Bo Te felgisą wykonalne nawet w Polsce i mysle ze wiecej jak 1tyś E niewyjdzie.

ładne , i made in italy , ale u nas faktycznie za 20% tej kwoty można zbudowac z bobka równie piękne i szybkie monstrum

Filipie!! Toć to komos.......