Zapraszam na www.autogargas.pl

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
no i wreszcie ruszyła moja stronka mam nadzieje że to już koniec przeprowadzek, jakoże wreszcie jakaś stała domena. Zaczynamy skromnie bo też budżet na stronke był skromny ale myśle że niebawem, zaczną wplywać newsy i co jakiś czas aktualizacje.Pooglądajcie i dajcie znać co o tym myślicie. Jakieś filmiki malca niebawem też się tam znajdą . Pozdrawiam

www.autogargas.pl

ogolnie denerwuje ze po kliknieciu na dział "na sprzedaz" pojawiaja sie nazwy autek ale bez linkow do ogloszen - linki sa dopiero po prawo, pozatym pomijam fakt ze w newsach jest na napisane ze na sprzedaz jest alfa 3.0 V6 a w ogloszeniu ze to 2.5 TD ogolnie spox

Brakuje fotek auta na podzespołach merola G i wogóle jakos taka dziwna ta strona.
Czemu linki do aut sa po lewej a nie na srodku a tak pozatym to fajna jest....

Nie wydaje Ci sie ze fotki samuraja sa troche za male ?
Ogulnie looz

Cytat:
2005-09-06 21:11:46, CZUCZU pisze:
...wogóle jakos taka dziwna ta strona. (...) a tak pozatym to fajna jest....

Czuczu, zdecyduj się

Ogólnie to razi to co już wcześniej Stasiu zauważył czyli te nieszczęsne linki. Poza tym wygląda to tak, jakby była to strona o waszych samochadach, na której jest mała wzmianka o firmie. A powinno być przecież odwrotnie ?

Kuffel widziałes poprzednia wersje??
Wobec tamtej ta jestsporo lepsza wreszcie wiesz gdzie co jest a to jest wielki plus...
No i fotek sporo wiecej.
Tylk oto co zauwazyłstasio + brak niektórych fotek....

Cytat:
2005-09-06 21:48:53, CZUCZU pisze:
Kuffel widziałes poprzednia wersje??

A jaki to ma związek z tym co napisałem ??

No napisales zebym sie zdecydował to pisze ze jest dziwna , ale fajnie zrobiona i sporo lepsza od poprzedniej...

spoko dzieki chłopaki stronka bedzie poprawiona lada dzien
linki tak są aby było ciekawiej, fotki samuraja jeszcze niedograne linki moze tak zostawie na razie, newsy jeszcze nie poprawione to tzw wersja beta stronka hula dopiero od dzis pozdro

Bardzo czytelna. Tylko czcionke moznaby zmienic na Verdana.

Cytat:
2005-09-07 09:13:49, Koxx pisze:
Bardzo czytelna. Tylko czcionke moznaby zmienic na Verdana.

Bo adres jest www.autogargas.pl a nie www.autogargas.prv.pl

[ wiadomość edytowana przez: Royber dnia 2005-09-07 09:22:23 ]

Klikalem na odnosnik pod nickiem Kazy. Nic na to nie poradze.

spoko już zmieniłem

niebawem odwiedze ta jaskinie potworów

Cytat:
2005-09-07 19:45:19, Pat_kdb pisze:
niebawem odwiedze ta jaskinie potworów

Oj warto

Cytat:
Nowy malan znakomicie wypadl w Krakowie.Więcej informacji w dziale na sprzedaz.Oraz jakis dodatkowy inny tekst.Więcej informacji w dziale na sprzedaz.Oraz jakis dodatkowy inny tekst.Więcej informacji w dziale na sprzedaz.Oraz jakis dodatkowy inny tekst.Więcej informacji w dziale na sprzedaz.Oraz jakis dodatkowy inny tekst.

cos sie powtarza? (to jestw inny nowy nius czy jakos tak)
ps Kaza a moze jakas wzmiankao klubie na stronce znalazla by swojemiejsce? co ty na tyo albop jakis banerek jesli takowy posiadamy...( i tu zwracam sie z pytaniem do naszych informatykow..)

pozdr

Szymon jak najbardziej możemy tam jakieś lionki zrobic albo jakieś słówko o klubie tylko wiecie w kompach to ja jestem lewy musicie wy chłopaki nad tym pomyśleć i dać mi znać

Szymon Szymon......nawet strony furaiatow chyba nie odwiedzasz wstyd powinni ci membera wziasc

A co do stronki kazy to bardzo fajna napewno lepsza od poprzedniej wersji ja zamieszcze linki do niej jesli pozwolisz na stronce znajomego mysle ze sie zgodzi jak to mowia "reklama dzwignia handlu" pzdro

cicho młody wchodze na stronke tyle ze jakos nigdy nie zwrocilem uwagi na baner na auto garas zarzuce linka u znajomych na forum

Baner spoko tylko że troche za duży jak na stronke o firmie taka jak moja