Zapowiedzi i premiery

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wczoraj usłyszałam, że mają do kin wejść Wojownicze Żółwie Ninja. Jakoś nie chciało mi się w to wierzyć i dziś postanowiłam to sprawdzić. No i faktycznie, premiera już niedługo, bo 28.9.2007 już nie mogę się doczekać, bardzo dobrze mi się żółwie kojarzą, w sumie to czasy mojego dzieciństwa wtedy chyba to była jedna z ulubionych bajek

No ciekawe jak to bedzie wygladało.... jako że ja stara jestem to nie pamietam tej bajki

hehe ja ogladalem je juz jakies 3 miesiace temu. Calkiem fajnie zrobiona bajka. Mnei sie osobiscie nawet podobala

hehe no to widac, ze Polska troche zacofana jest z premierami

nie wiem jak polska bo ja to ogledalem z torrentow

ja ostatnio sobie nadrabiam premiery - Transofrmers (szkoda ze nie w kinie), Slaby punkt z A.Hopkinsem (doskonaly) czy Shrek 3

wlasnie u nas cos ostatnio sie z kinem porobilo, chcielismy isc na Nexta i okazalo sie, ze go u nas nie puszczaja, dopiero chyba z tygodniowym czy 2-tygodniowym opoznieniem zaczeli emitowac. podobnie ze Slabym punktem, ktory tez mielismy ogladac, a tu go w ogole w kinie nie ma

Nie wiem jak w innych regionach Polski, ale na Podlasiu aktualnym hitem kinowym jest "U Pana Boga w ogródku", druga część "U Pana Boga za piecem". Nie ma drugiego tak popularnego filmu jak ten... I całkiem słusznie bo film jest o Podlasiu i jest bardzo dobry, byliśmy na nim w zeszłym tygodniu - pełna sala, salwy śmiechu i od czasu do czasu nawet oklaski

next i slapy punkt naprawde zajefajne i godne polecenia

Next dobry film tylko jak już mnie wciągnęło i myślałęm że dopiero się zacznie to już się skonczyło...

a ja zacznę nadrabiać filmy już niedługo

teraz sie szykuje chyba na jakas kreskowke... moze BeeMovie

byłem właśnie na Katyniu.
film godny tego, żeby go oglądnąć w kinie

Cytat:
2007-09-11 14:41:04, MacTB pisze:
Nie wiem jak w innych regionach Polski, ale na Podlasiu aktualnym hitem kinowym jest "U Pana Boga w ogródku", druga część "U Pana Boga za piecem". Nie ma drugiego tak popularnego filmu jak ten... I całkiem słusznie bo film jest o Podlasiu i jest bardzo dobry, byliśmy na nim w zeszłym tygodniu - pełna sala, salwy śmiechu i od czasu do czasu nawet oklaski

W poniedziałek idziemy z żoną do kina na "U Pana Boga w ogródku".Kino jest w Sokółce-tam gdzie kręcono większość filmu.(25km ode mnie )

Cytat:
2007-09-21 21:34:48, Talus pisze:
byłem właśnie na Katyniu. film godny tego, żeby go oglądnąć w kinie

a ja czekam az do mojej mieściny dojdzie... chciałabym sie wybrać.

Troche z innej beczki:

ProStreet

Mysle, ze dosyc ciekawie sie zapowiada, zwlaszcza ze maja byc moje ulubione Dragi Oby tylko wymagania tej gry nie byly dla mnie (dla nas) zabojcze