MotoNews.pl
6 [K] 126p 900 (197298/0) - PT

[K] 126p 900

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Muszą być spełnione 3 opcje:
1. Silnik wbity w dowód
2. Zdrowa buda
3. W miarę rozsądna odległość od Warszawy

Oczywiście cena adekwatna a nie z kosmosu.

tel. 601 265 415
gg 3523569
lub priv.

Pozdrowionka

Siema. Pogadaj z Jackiem, bo cos sie odgraza, ze bedzie swojego sprzedawal. A z wbiciem silnika w dowod, tez nie powinno byc problemu.

Jackowy to straszna wydumka jest. Aż strach to upalać

w otwocku podobno 20zł kosztuje wbicie

Nie podobno, tylko na pewno, bo sam tam wbijalem. Diagnosci nie robia problemow i za bardzo nie wnikaja. Ale za to drugiego takiego jak Jackowy nie uraczysz.

[ wiadomość edytowana przez: ziemczon dnia 2007-10-15 18:52:04 ]

zaraz zostane zjechany przez strongala ale pwoiem szczerze - wolałbym zbudowac sam tymbardziej ze Ty Strongi masz do tego warunki a i zajawka będzie niezła

Cytat:
2007-10-16 08:07:13, Kuner pisze:
zaraz zostane zjechany przez strongala ale pwoiem szczerze - wolałbym zbudowac sam tymbardziej ze Ty Strongi masz do tego warunki a i zajawka będzie niezła

Nie wiem czy już za stary nie jestem na takie zajawki i może się skończyć tym że po miesiącu budowy mi się odechce dlatego ma od razu jeździć.

P.S. Tak mi się łezka w oku zaczęła kręcić że spamujemy jak za starych dobrych czasów

[ wiadomość edytowana przez: Strongi dnia 2007-10-16 21:26:51 ]

stare czasy nie wroca.... ja sie do malca nie mieszcze, zony, dzieci, prace, seks bez zobowiazan... to nie te czasy keidy malec byl Twoja najwieksza zajawka zyciowa... tez bym se malca sprawil ale wiesz... nie zmieszcze sie

masz 5taka to biez mojego - obejdzie wszystkie heble w okolicy.;]

Cytat:
2007-10-16 21:52:03, Kuner pisze:
stare czasy nie wroca.... ja sie do malca nie mieszcze, zony, dzieci, prace, seks bez zobowiazan... to nie te czasy keidy malec byl Twoja najwieksza zajawka zyciowa... tez bym se malca sprawil ale wiesz... nie zmieszcze sie

obwodem w pasie czy wzrostem sie nie mieścisz?

Jeśłibyłbyś zainteresowany jest maluch 900 na części z papierami. Sprawa wygląda tak że jest on rozbity, ale idealny materiał na swap'a bo silnik ani nic co jest potrzebne do przekładki nei jest naruszone. czyli generalnei na sprzedaż będą papiery i części, byda nei jest na sprzedaż.

Cytat:
2007-10-16 22:05:46, Pat_kdb pisze:
masz 5taka to biez mojego - obejdzie wszystkie heble w okolicy.;]

to ja chyba zacznę zbierać pieniądze na tego twojego malucha

Cytat:
2007-10-16 22:09:53, toki pisze:
obwodem w pasie czy wzrostem sie nie mieścisz?

w pasie, w pasie...

Cytat:
2007-10-17 08:48:54, Kuner pisze:
w pasie, w pasie...

Chyba w dupie a nie w pasie

Twoja stara

Ssij

Panowie nie gniewajcie się, ale tak strasznei tępicie wszystcy na tym forum "OT". ale widze że tu jakos to nie obowiązuje?! Moge prosić Strongi o odpowiedź czy byłbyś zainteresowany moją ofertą?

Rozbitka nie chcę. Musi być jeżdżący sprzęt bo nie wiem czy będę miał tyle zapału żeby siedzieć i dłubać bez upalania

A co do OT to nawiązujemy do czasów kiedy połowa naszych postów to był spam. No może 75% a nie połowa

Cytat:
2007-10-18 08:20:35, Strongi pisze:
A co do OT to nawiązujemy do czasów kiedy połowa naszych postów to był spam. No może 75% a nie połowa

eehhh i Grupa Warszawska Żurawia... nie wiem czemu on nas wtedy zbanował

Cytat:
2007-10-18 08:29:54, Kuner pisze:
eehhh i Grupa Warszawska Żurawia... nie wiem czemu on nas wtedy zbanował

Samolub jeden I Rzóraf Fan Club był nawet