V el. anwy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ktoś coś... jakieś foty? coś może popstrykaliście

PAMIĘTAJMY MOI MILI ABY.... ...W KAZDEJ DOGODNEJ SYTUACJI.... ...POZDRAWIAC ZNAJOMYCH, ICH dzieci, dzieci dzieci, fotografow itd itd itd

a tak konkretniej jesli chodzi o impreze no to chyba nic dodac nic ujac. jak dla mnie najlepsza impreza w tym roku jesli chodzi o potencjalny rezultat bo jakby nie taryfa to maluszkiem by sie generalke wytargało i niech ktos powie ze maluch nie da rady wsrod subarakow i innych rajdowek no ale coz, next time.
z minusow to jedynie maxi shrot troche sie robi jakby dziurawy...
aaa i dzieki dla chlopakow z safety(proba eurostar) za poznajdowanie czesci tlumika ktory gdzies tam zaraz za startem kolo nich latał z pewnoscia bedzie to wielce przydatne przy spawaniu.

pozdrowki
Mike

galeria kolegi : Charlie klik

Ja też mam parę fotek na razie Mikiego:
(piękna jazda oby tak dalej, do zobaczenia na Dobczycach)

Ktoś chce fotkę to mogę jeszcze wrzucić na forum

mam poochaty Twoje fotki, mike'iego zresztą też, troszkę je obrobie i pójdą w świat ...... trochę mi się zateskniło za malarem po tej anwie

P.S. poochaty tera miałeś zamontowany nowy silnik, czy to ten stary po reanimacji był?

pozdr. matt

to był ten stary po reanimacji. wiele mu jeszcze brakuje. w koncu gaznik i głowica dalej seryjne. ale maluch punkty do licencji zdobywa i po to byl kupowany

@piterr ale mi twoje fotki rozjechały brzydko mojego posta
na dobczyce jutro wysylam zgloszenie swoje, waldka janeckiego i jeszcze 5 innych maluchow wiec bedzie co ogladac w naszej RWD1 bo pewnie daniel rosiek sie zjawi itd podejdz jak cos to pogadamy.

@matt jak cos to dawaj linka do fotkow

pzdr

tu jakieś fotki widziałem:

http://www.fotorobart.pl/puchar%20anwa%202007c/

nieźle tyrasz tego kaszla Mike,heh,musisz o niego dbać że się tak trzyma.gratki

eee tam zostal stworzony do taiego czegos wiec jemu tak
dobrze i sam o siebie dba no ale trza przyznac ze przygotowany
zostal calkiem calkiem i nawet jak na eleganta jeszcze nie gnije...
Zobaczymy po zimie..

kolejne fotki klik

pzdr

tutaj moje fotograficzne wypociny: http://matt-go-pl.fotosik.pl/albumy/277112.html

pozdr. matt

Nowe
http://www.rajdy.org.pl/galeria/2007_09_23_vanwa_mkopek.html

ot taka ciekawostka jeszcze jak jechalismy całą drugą pętle Poochaty słyszał zresztą jak i pół krakowa

a tam kit i z calym krakowem nawet ale w srodku to sie wysiedziec nie dalo...
jeszcze jak do domu wrocilem po paru godzinach mi dudnilo w glowie..
ale wynik byl niezly a bylby wymarzony gdyby nie moj nieszczesny blad ;/
ale i tak swietna frajda i doswiadczenie pojezdzic z Majkim na prawym

[ wiadomość edytowana przez: -insekt- dnia 2007-09-27 00:27:33 ]

eee Insekcidło nie panikuj - błąd calej zalogi, sie zdarza
Troche linkow video:
Onboard z proby eurostar (2), peugeot 106:
klik

Proba Lotnisko Czyzyny w wykonaniu 4 załogi w koncowej klasyfikacji:
klik

tu jeszcze klipek taki ogolny z drugiej próby:
klik

hmmm fajnie

A tutaj jestfilmik z maja kręcony aparatem przez mojego brata.

kolejna anwa ;P

No już po. My padamy na pysk. W zasadzie to już się kładę spać. jestem tak padnięty że po imprezie do domu auto prowadzila Anka.Johny a może jakieś większe te foty byś dał?

a my wczoraj jak widac na powyzszym fotku (fotek kiszkowaty wiec powiem ze to półoś ze skrzyni) zakonczylismy zmagania w anwie w tym roku na OS3 zaraz na starcie. napoczatku wygladalo to tylko na zabierak ale jak odkrecilem i półoś zostala mi w reku to...stwierdzlismy ze to nie zabierak
na pocieszenie zostaje mysl ze bylo naprawde szybko i po OS2 mielismy ok 9-cio sek przewage w generalce oraz najlepszy czas na eurostarze.
coz - moze w przyszlym roku sie tam jeszcze spotkamy jesli nadal bedziemy w amatorskiej lidze. czas pokaze ...

tak czy inaczej dzieki wszystkim za przednią zabawe oraz pozytywny klimat imprezy

pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: MikeVTi dnia 2007-10-15 19:56:37 ]

foty są tu

Dzięki johny, tylko więcej!