| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
jugo500 POZNAŃ | 2007-10-18 11:44:30 Witam , dostałem za darmo instalacje z poloneza SPI w stanie BDB a sam posiadam auto na wielopunkcie , Co musze zmienić w tej instalacji ?? z góry dzięki za pomoc |
marcij Polonez 1.4 GLI Tarnow | 2007-10-18 11:48:37 Witaj ! To zalezy od tego jak masz rodzaj tego wtrysku wielopunktowego u siebie. Jakie to auto ? Jesli masz tam wtrysk sekwencyjny benzyny , lub jesli posiadasz OBD to bedziesz musial dokupic emulator wtryskiwaczy. Jesli nie , to mozesz zrobic odciecie wtryskow na jednym przekazniku , tak jak to bylo w polonezie i wtedny w zasadzie nie musisz nic zmieniac. No poza mikserem , ktory nie bedzie pasowal do Twojego silnika (potrzebujesz mikser w rure). |
jugo500 POZNAŃ | 2007-10-18 11:56:40 auto to daihatsu applause 1994r chyba nie ma obd a co do miksera to chce kupić blos , ale nie wiem czy blos może być zainstalowany poziomo bo inaczej nie mam miejsca |
marcij Polonez 1.4 GLI Tarnow | 2007-10-18 12:15:11 Blos moze byc instalowany zdaje sie tylko poziomo . Wiesz ze do blosa musi byc w miare mocny reduktor ? Jesli nie masz kontralki check-engine to powinno dzialac na przekazniku. |