| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
DeeJay Klubowy Weteran ![]() Omega B 2.0 8V + Cal ... Łódź | 2007-09-29 21:11:29 Auto mi się nie podoba
Ale Tobie życzę, żebyś zawsze był zadowolony |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2007-09-29 21:14:31 powiem tylko jedno...jeśli chodzi o estetykę...to bije na łeb wszystkie koszmarki wyprodukowane przez światową motoryzację...i wewnątrz i zewnątrz....nawet siena się nie równa z "tym czymś"...
żeby nie było...o multipli...takie zdanie miałem ..od początku ś_fiata... Poza tym...jestem w stanie się zgodzić z Tobą...całkiem możliwe że funkcyjnie ...jest to.."Kapitalne, przemyślane auto dokładnie dostosowane do Twoich potrzeb. Zdecydowanie niedoceniane"... Ogólnie to cieszę się że kupiłeś coś co bardzo Ci podchodzi...no i podoba się dzieciom... ... /i ciut Ci zazdroszczę ...bo w takim wozie we "bagażniku"..mógłbym w miarę wygodnie wozić naszego kudłatego diabła....(nie chodzi tu o Żonę /
Życzę fajnej i bezawaryjnej eksploatacji ! ![]() |
SlawekH Klubowy Weteran Audi Q5 Gdańsk | 2007-09-29 21:27:07 Powiem wam, że mi się ta jego szpetota podoba. Naprawdę ! . Ale nie o "urodę" auta mi chodziło, a o jego funkcjonalność. Mnóstwo jest schowków w środku, aranżacja wnętrza możliwa w wielu wariantach, tylne fotele mają dwa punkty kotwienia, więc jest możliwość powiększenia bagażnika. A co do innych zalet - znakomicie sie je prowadzi i rewelacyjna jest widoczność. Siedzi się jak w akwarium. Wszystko dookoła widać. Z wad - silnik jest trochę za słaby przy pełnej obsadzie na pokładzie. Zużycie paliwa na trasie wyniosło 7,8 l/100 więc mocno sie zastanawiam, czy nie dać sobie luzu z gazowaniem auta. Jutro rozstaję się prawdopodobnie z esperaczkiem i już jest mi przykro na samą myśl o tej chwili. |
MacTB S60 i CBR600 Warszawa | 2007-09-29 21:28:42 Jesteś facet z jajami, że odważyłeś się kupić tak krytykowane przez wszystkich za stylistykę auto ![]() |
SlawekH Klubowy Weteran Audi Q5 Gdańsk | 2007-09-29 21:32:49 Aha, Boguś pytał ile za nie dałem. Żadna tajemnica - zapłaciłem 17 tys. zł. Myślę, że cena była dobra. Auto jest naprawdę zadbane. Możecie mi wierzyć - trochę się na tym znam. |
pawel12356 Daewoo Espero 1.5 16v Czerniak | 2007-09-29 21:36:17 By mi było wstyd tym jeżdzic ale każdemu podoba sie co innego |
pyrekcb Klubowy Weteran gumoleon & już nie l ... Warszawa | 2007-09-29 21:57:48 Auto brzydkie, jak noc listopadowa z 23 na 24, ale...
...sam się zastanawiałem nad zakupem...
Dla mających pragmatyczne podejście do auta (czyli np. dla mnie), to bardzo rozsądna alternatywa. Jest to na przykład jedno z nielicznych aut, gdzie bez trudu wchodzą trzy foteliki z tyłu - zamiast kupowac busa z trzema rzędami siedzeń, wystarczy multipla.
Póki co, czekamy na drugiego potomka, więc ave wystarcza...
Bezawaryjnej jazdy!!! |
Walus Lani + najlepsze aut ... Gdansk/Plock | 2007-09-29 23:18:53 Slawek.....
Gratki, naprawdę. Wozidło brzydkie jak nie wiem co, bo nie widziałem jeszcze nigdy nic tak brzydkiego, ale Cię rozumiem. Sam jestem przekorny i chętnie idę pod prąd - między innymi dlatego śmigam tym czym śmigam, bo chyba każdy na tym forum przyzna, że trzeba być ździebko nienormalnym (nienormalny=nie jak większość=niedemokratyczny=) coby jeździć espero i być z tego zadowolonym Zresztą podobają mi się stare saaby(90, 900), właśnie dlatego, że są tak brzydkie, że aż ładne. A najważniejsze, że się w tym dobrze czujesz, reszta niech się wali.
Życzę Ci coby to nie był typowy fiut, fajnie i tanio jeździł i cobyś mimo wszystko nas nie opuszczał. |
piotr_ek Reno Złomguna Olkósh | 2007-09-29 23:51:16 Blebleble... pierdupierdu... Silnik zbyt czysty... ale kiera nie wytarta. 17 tys bym za "to coś" w życiu nie dał. 14 max i na drzewo sprzedawco. Bo w tym wypadku cena spada automatycznie za wygląd.
Ale z drugiej strony - trzeba wiedzieć po co się kupuje takie auto. Ale z trzeciej strony - co Ty pyrekcb kombinujesz z tymi autami. Pierd*lisz się i ciągle Ci coś nie pasuje. Złomero nie miało bagażnika na Twój wózek, astra... co to było astra? wypadek? avensis? Normalne auto a Ty chcesz siedem fotelików wsadzać z tyłu chyba? |
SlawekH Klubowy Weteran Audi Q5 Gdańsk | 2007-09-29 23:55:04
Właśnie, stare Saaby, coś pięknego ... Jak już dzieci będą duże, kupię sobie takiego na stare lata. Z forum nie mam najmniejszego zamiaru zniknąć, chyba że mnie obejmiecie bojkotem z uwagi na posiadane auto
Dziękuję za miłe słowa. |
piotr_ek Reno Złomguna Olkósh | 2007-09-29 23:58:00
Wiesz co... ja wyleciałem właśnie z forum złomguny TRZECI RAZ!!! To forum jest jedyne w swoim rodzaju. Jedyne dlatego, że mody nie ingerują w nie za bardzo!!! Złomero będzie historią, a to forum będzie istnieć! PS. Powstaje w mózgu nowy projekt piotr'ka pt. antyforum. Chętni: piotrek@nowakowscy.info[addsig] |
SlawekH Klubowy Weteran Audi Q5 Gdańsk | 2007-09-30 00:00:55
Silnik był zakurzony, na zdjęciu wyszedł jakoś dziwnie czysty .
Realia są takie że 2001 rocznik chodzi ok 19-21 tys. więc dlatego uważałem że cena była ok. W sumie mi to auto leży, choćby i z tego powodu, że budzi emocje, a nie lubię nudnych aut. |
SlawekH Klubowy Weteran Audi Q5 Gdańsk | 2007-09-30 00:05:53
Tu się zgadzam w 100%. Na forum multipli wieje nudą.
Możesz podać trochę szczegółów ? |
piotr_ek Reno Złomguna Olkósh | 2007-09-30 00:14:19
Forum dla każdego, który wyleciał za nic (bo mod tak chciał) z jakiegoś forum - to w skrócie! |
pyrekcb Klubowy Weteran gumoleon & już nie l ... Warszawa | 2007-09-30 00:47:10
A tak właściwie, to o co Ci chodzi? ![]() |
markon Klubowy Weteran Grand Vitara 2 , Vit ... Pajęczno (EPJ) | 2007-09-30 10:53:24 kolor ładny a wygląd amfibii ale to twoja fura i ty nia bedziesz jeździł |
soop PT Cruiser 2.4L Limi ... Białystok | 2007-09-30 12:23:55 Moim zdaniem autko nie jest brzydkie. Jest kontrowersyjne, inne niż wszystkie, można je lubić lub nie...ale nie jest brzydkie. Mi się podoba - duże, przestronne wnętrze, dobre wyposażenie. Dobra cena. Naprawde sympatyczny samochodzik. Gratulacje! |
rudi Espero Wloclawek | 2007-09-30 13:55:45 no rzeczywiście stylistyczny fajerwerek to nie jest... a może jest?
W każdym razie trudno pomylić z innym i to jest plus, jak to mówią nie ważne czy dobrze czy żle się o nim mówi ale mało kto przejdzie obojętnie koło tego auta. Wg. mnie najmniej urodziwe auto od czasu syrenki bosto ale jak widać nie takie złe a w środku nawet dość ciekawe i funkcjonalne. Z tym że istnieją vany jednak ładniejsze to po co brać brzydsze ale czy lepsze do kwestia gustu. Auto jest szerokie nawet bardzo i przez to pojemne a to duży plus. Niestety za to trochę przykrótkie jest, ja bym je nieco wydłużył kosztem szerokości i byłoby ok ale w obecnej wersji multipla bo chyba jeszcze to sprzedają styliystka jest znacznie bardziej konwencjonalna. Zwyczajnie mocna ekstrawagancja nie sprzedaje sie dobrze, bo ilu jest ekscentryków? Przeciętny kierowca woli auto o zwyczjnie banalnej sylistyce, można powiedzieć nawet że im mniej się wyróżnia tym lepiej a więc gratujacje tym większe za odwagę i nietuzinkowy gust! Raczej bym nie kupił takiego auta za te pieniądze ale fakt to może byc dobry przyjaciel rodziny. Mnie się podoba nowe Picasso - też troche dziwne jest ale nie aż tak- ma jednak jedną dużą wadę jest sporo za drogie. |