O/T: Pozderowionka z anglii :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich!
Serdeczne pozdrowienia z anglii. Ten kraj jest chory, debile jezdza inna strona, ale jakie fury tu jezdza to mozna sie niezle napatrzyc, lotusy, lancery...

Narazie strasznie z kumplwm oszczedzamy, bo kiepsko z robota, zaczol sie sezon i straszznie duzo polakow przyjechalo.

Jednage tutaj niemoge zrozumiec - dlaczego angioleeki sa taaaaaaaakie brzydkie, niezla zalamka, nawet nie ma na co popatrzec.

Malucha nie widzialem ani jednego, ale kupmpel mi mowil, ze jezdza bisy. Sa za to sc/cc

Pozdrawiam cala ekipe F&F

Seba

no na fury można popatrzeć, za to laski brzydkie i grube głównie...
uważajcie, żeby was ktoś nie wywałował z robotą i powodzenia w dalszym szukaniu
jesteście w londynie?? w której strefie mieszkacie, ile płacicie??

mnie zawsze zastanawia jedno! jak oni zmieniaja biegi lewa ręką...

ponoc sie da..... a angielki sa paskudne.....

Jak ja byłem w anglii w solihull koło Birmingham 2 lata temu (na jakimś tam kursie językowym) to widziałem wiele maluchów (aż 3 ),sąsiad koło którego mieszkałem miał bisa, jak go zobaczyłem to to mnie na początku zatkało...., gadałem z nim trochę (tzn. kaleczyłem po angielsku) to mowił ze nietypowy ze sie psuje i ze niema do tego częsci z innych polskich wynalazków to widzialem w centrum birmingham jednego poloneza, i jednego kanta, pozatym widziałem parę skód 120 i ..moskwicza...
co do angielek to czasami się coś fajnego znajdzie, ale i tak lepsze są francuzki z wymiany studenckiej

[ wiadomość edytowana przez: szociu dnia 2003-07-01 07:47:37 ]

[ wiadomość edytowana przez: szociu dnia 2003-07-02 07:47:01 ]

ja jak bylem we Włoszech to sporo maluszków było Ale na kazdej ulicy jak u nas maluchy tam stoja Pandy

Jak to jest: oni maja jedynke do siebie i do gory czy od siebie ??
Teraz mi to jakos przyszlo na mysl..

taki sam układ jak u nas.. wiec maja jedynke od siebie

Cytat:
2003-06-30 19:11:53, widynek pisze:
no na fury można popatrzeć, za to laski brzydkie i grube głównie...
uważajcie, żeby was ktoś nie wywałował z robotą i powodzenia w dalszym szukaniu
jesteście w londynie?? w której strefie mieszkacie, ile płacicie??

Co do roboty to najbardziej boimy sie.... polakow. Z nimy wychodzi sie zawsze najgorzej. Wszystkie narodowosci trzymaja sie razem, tylko polacy kantuja siebie na wzajem...

Mieszkamy w 2 strefie i placimy 45 funtow od osoby (Hackney Cneter, niedaleko angell) ale bedziemy zmieniac miezkanie, bo obecne to straszna rudera. Kumpel nam zalatwil swiezo po remoncie za takie same pieniadze, w 2 strefie.

Bylismy w Science muzemu i widzialem z bliska bolid f1 i chyba 6!!!!!!!! metrowa opone mischelina, tylko nie pisalo do czego to bylo.

Prsed chwila przegladalem jakas angioelska gazete o tningu i bylo tam zdjecie DF !!!

A co do kobiet to czasem mozna spotkac jakas ladna, mowiaca po .,... polsku.

Pozdr.Seba

Cytat:
2003-07-01 22:43:06, mille pisze:
Jak to jest: oni maja jedynke do siebie i do gory czy od siebie ??
Teraz mi to jakos przyszlo na mysl..

Biegi zmienia sie prawa réka za pomocá klamki w drzwiach albo korbki od szyb