| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Leszek_Gdynia (S) Przyjaciel LKP była LADA 21072 '88 Gdynia | 2003-08-20 19:14:52 Stacja w Gdyni Redłowie w budynku ASo Citroena. Polecam, gosc jest wyrozunialy.
A co sprawdzaja, juz ci pisze: -hamulce przod/tyl, -oswietlenie, -luzy w ukladzie kierowniczym, -numery silnika i nadwozia, -ustawienie swiatel mijania i drogowych, -czy masz klakson, -jakosc ukladu wydechowego, -zawartosc spalin, -czy trzyma reczny, Powodzenia i napisz czy poszlo? |
jurass Lada 2107 gdansk | 2003-08-20 22:45:36 witam
ja mialem przeglad tak dwa tyg temu, zawsze jezdzie na chelm na milskiego 1, tam nie jest zle. facet sprawdzil mi hamulce, i na szarpaku sprawdzil luzy. mialem wybita jedna koncowke kazal wymienic bo fakttycznie miala sie zaraz rozleciec pani ze sklepu polecala mi za to stacje za mostem kolejowym jak na letniewo sie jedzie od ulicy hallera. przy zabudowanym smietniku w lewo, poznie w lewo wzdloz plotu w prawo i w lewo. kiedys tam bylem jeszcze z ojcem jakies 7 lat temu wiec nie wiem jak bylo. |
Anonymous Niezarejestrowany | 2003-08-26 09:14:48 dzieki, pojechalem na Mislkiego i jestem baaaaaardzo zadowolon,
pozdrawiam wszystkich wlasascicieli LAD, mima |