Peugeot 206 2.0 VSI Prins, Landi Renzo a moze BRC Seqvent 24

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Proszę o pomoc fachowców troche juz porzytałem na forum ale nie wiem na ktora instalacje się zdecydować prosiłbym o wypowiedź jaka instalacja była by najlepsza domyslam sie ze VSI Prins ale czy np tańsza BRC Seqwent 24 też by dobrze chodziła ?? Samochod to Peugeot 206 S-16 2.0 138KM?? Nie chciałbym stracić na mocy i nie mieć co chwilę problemów jakichś. Chyba że jeszcze coś innego możecie zaproponować. I może ktoś z na jakis warsztat okolice Tarnowa no max Krakowa??

Prins
lub KME z wtryskami magic jet.

Co do warsztatu , to jesli chodzi o sekwencje to moge Ci polecic firme Expert-Roczniak. Pracowalem u nich jakis czas i z tego co widzialem to znaja sie na rzeczy i robia porzadnie. Ale II generacja to nie u nich

Witam ponownie po przerwie . po prostu byłem na zaslużonych wczasach.
larry widzę ,że polecasz magiki wiec coraz więcej jest propagatorów czeskich wtryskiwaczy. wg. mnie także sa b.dobre.

czyli który wkońcu wybrać?? KME? w moich okolicach nie slyszlalem zeby ktoś taka instalke zakładał ? a co mozecie powiedziec na temat PRINSA, LANDI i BRC co jest na minus a co na plus tych instalacji??

Witaj.
Jesli masz kase na prinsa i dobrego montazysty od prinsa to montuj ta innstalacje. W drugiej kolejności landi

Cytat:
2007-10-25 21:31:47, damianchampion pisze:
czyli który wkońcu wybrać?? KME? w moich okolicach nie slyszlalem zeby ktoś taka instalke zakładał ? a co mozecie powiedziec na temat PRINSA, LANDI i BRC co jest na minus a co na plus tych instalacji??

Proponuję STAG 300, reduktor Europegas, wtryskiwacze Magic Jet, filtr fazy lotnej Matrix.

Takie zestawy są dostępne w www.pitec.pl , kontaktuj się z nimi.