[oddam] 126p FL "88

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Odddam za powiedzmy 100zl Malucha 1988 rok oryginal tyle ze zawias niski, jezdzi (walą przeguby, peknieta linka od licznika, pasy nie dzialaja), silnik dobrze ciagnie, skrzynia bardzo dobrze dziala, hamulce nowe poza pompa, ma oc i ale nie ma przegladu (moze miec...) Troche dziur w karoserii (pas przodu zwlaszcza pod aku, doly drzwi, costam w nadkolu i progu i pod tylna lampa ktoras cos bylo, ale generalnie kupy sie trzyma). Nie mam co z nim zrobic ale łudze sie ze znajdzie sie ktos kto moze go odratuje? Jesli dostane obietnice ze go wyremontuje to oddam za darmo. Bardzo go lubie bo nigdy nie stanal na drodze.
Ktoś chetny?

[ wiadomość edytowana przez: jaqo dnia 2007-09-08 17:16:24 ]

[ wiadomość edytowana przez: jaqo dnia 2007-09-08 17:18:27 ]

poka foto

Daj numer do siebie na priva, kumpel sprzedaje e30 z powodow finansowych i potrzebuje taniego autka do przemieszczania sie. Kumpel mial kiedys maluszka rajdowke, ktorym ostro upalal Jestes z Warszawy i maluch tez tutaj stoi?

tak z wawy tyle ze autko wymaga troche pracy zeby tak sie przemieszczac (pasy bezpieczenstwa i przeguby bo wala) zobaczymy jaki bedzie odzew i zadecyduje co i jak

chcesz spiusac umowe czy nie? bo bez umowy moge wziac

To ja nie rozumiem.

umowa musi byc. Nie pali sie zobaczymy kto i jak i po co bedzie chcial i sie zastanowimy

No wlasnie mowilem ze nie rozumiem.. Myslalem, ze jest to konkretna propozycja, jak znajdzie sie ktos chetny, przyjezdza z umowa i wszystko w temacie, a tutaj widze, ze trzeba jeszcze przejsc casting na nowego wlasciciela malucha

Warto wziąć wózek moim zdaniem. Kto wie, może gdyby nie odległość, to byłby mój.

Kolego czy ogłoszenie eszcze aktualne??? Do kiedu OC i ewentualnie ile z przegladem bys za niego chciał?? Szukam taniego maluszka zeby zbudować rajdówkę...

Pozdrawiam

Kolego czy ogłoszenie eszcze aktualne??? Do kiedu OC i ewentualnie ile z przegladem bys za niego chciał?? Szukam taniego maluszka zeby zbudować rajdówkę...

Pozdrawiam

moge brać i jutro jestem z lawetą jakby coś

Cytat:
2007-10-25 23:01:35, Bielu_126Maxi pisze:
Kolego czy ogłoszenie eszcze aktualne??? Do kiedu OC i ewentualnie ile z przegladem bys za niego chciał?? Szukam taniego maluszka zeby zbudować rajdówkę... Pozdrawiam

jak taniego? bede miał swoją useryjnioną rajdowke na maxa buda igiełka w 90% sladowe ilości rudej (porobiłem zaprawki) heble nowe amorki utwardzane siedzenia lotniki wszystko gra i buczy (silnika jeszcze nie odpaliłem bo nie mam paru rzeczy) przeglad ma do konca lipca 08 OC tez z tym ze rate trzeba pod koniec stycznia zapłacic.
oczywiscie elegant 94 rok bez szpachli i takich tam,

jak bedzie działał silnik jezdził normalnie to 1000zł

z uszkodzonym silnikiem (ale kompletny fureks) 800zł

Cytat:
2007-10-25 23:15:12, rejser pisze:
jak taniego? bede miał swoją useryjnioną rajdowke na maxa buda igiełka w 90% sladowe ilości rudej (porobiłem zaprawki) heble nowe amorki utwardzane siedzenia lotniki wszystko gra i buczy (silnika jeszcze nie odpaliłem bo nie mam paru rzeczy) przeglad ma do konca lipca 08 OC tez z tym ze rate trzeba pod koniec stycznia zapłacic. oczywiscie elegant 94 rok bez szpachli i takich tam, jak bedzie działał silnik jezdził normalnie to 1000zł z uszkodzonym silnikiem (ale kompletny fureks) 800zł

Daj foty... mnie silnik sprawny byc nie musi tylko buda zdrowa pod rajdowke

przodzik, odpryski przymalowane jako tak

fotki robione z jakis miesiąc temu teraz juz jest praktycznie seryjny, zeby useryjnic do konca nalezy zmienic piasty z przodu bo są wspawane szpile(te od krzycha) i skonczyc silnik (3 duperele w stylu filtr ciegno i mocowanie czujnika polozenia walu)

przed rozbiórką ostatnia fotka:

up, i jak kunerku bierzesz?

A Panie dopiero dzisiaj wejszłem tutaj.. mysle, mysle a dokladniej będe wiedział pierwszego

do pierwszego juz powinien odpalic , jak mi poczta tą choletną blaszke przyniesie niedługo zapodam nowe foty

klate itd powycviagales rozumiem?

tak , jest seria wszystko (amory ma tylko utwardzone jezdzily w swapie po tokim) do konca tygodnia zabierzesz to cena 700zł kompletne auto silnik nie odpalił za 1 podejsciem.