Dobry kredyt

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Potrzebuje kredyt tak na miesiac, czyli możliwość wcześniejszego spłacenia, obecnie jestem na etapie załatwiania kredytu w STOK ale jak już zaczełem wypełniać papiery to sie zaczeło okazywać ze mają takie wymagania ze szok, mając odroczenie od woja babka powiedziała mi że musze mieść zaświadczenie ze sie ucze, że pracuje choc już to mają, i jeszcze trzy ostatnie wycinki z wypłat, poprostu oni są pop...doleni. kwota to 2,5 tys wiec niewielka, pracuje na stałe na czas nieokreślony. Poradzcie cos bo kasa jest potrzebna na porządnego fiacika

też chętnie poczytam bo się zastanawiam nad kredytem.

aigo, przy rezygnacji z ubezpieczenia neawet sensowne warunki

jeśli chodzi o wojsko to wiem że warto spróbować w GE Money Bank, od lutego podobno zmienili zasady jeśli chodzi o osoby z nieuregulowanym wojskiem. U nich znajomy ma karte kredytową na chyba 5 czy 6 tys, a wojsko też nieuregulowane.

Dominet Bank też mało kłopotów robi z tego co słyszałem. Napewno jeśli chodzi o kredyty samochodowe Myślę że w gotówkowych też tak jest

Try3ek od kiedy masz umowe w obecnej fimie??

Jeśli chodzi o kredyty można walić do mnie pracowałem w firmie kiedyś co sie tym zajmowała ale i tak wszystko sie zmienia co chwile

w ING też złagodzili w ostatnim czasie wymogi - w lutym nie dostałem pożyczki (wprawdzie chciałem więcej niż 2,5 tys.) a teraz bez szemrania - dwa tygodnie temu wziałem 2000 zł na 12 rat i spłacę 2047 zł, myślę że oferta fajna

a nie masz możliwości pożyczenia od jakiegoś znajomego ? albo w miejscu zatrudnienia jeżeli robisz u prywaciarza to np pogadać z szefem ?

pracuje ponad rok, tak przynajmniej na papierku
Kasy raczej nie dadzą bo robimy duże zlecenie i są mega inwestycje
A znajomych to tak cieżko mama nie do końca ma tyle, może jutro jeszcze od brata załatwie i w piątek pojade po autko, a jak nie to będzie trzeba jakoś pokombinować albo dać promocyjną cene na corse i ją szybko sprzedać

ze skokiem daj sobie spokoj, mialem u nich kredyt na seja i same problemy robili. polecam zalatwienie sobie karty kredytowej jesli masz odpowiednie zarobki, jak splacisz w miesiac to nawet odsetek nie bedzie a jak nie to kazdy bank praktycznie ma jakas oferte kredytow konsumenckich. ogolnie gdzie nie wezmiesz bedzie podobnie. acha i trzymaj sie z daleka od providentow i innych gowien. poza tym polecam przejscie sie np do expandera. doradztwo finansowe jest za darmo a nieraz maja niezle umowy z bankami i moga zaproponowac cos ciekawego

Idź do normalnego BANKU a nie instytucji PARABANKOWEJ - FIRMY POŻYCZKOWEJ (np. SKOK, AIGO, GETIN, GE MONAY BANK, EUROBANK, PROVIDENT etc.) Tam poza ratami i oprocentowaniem dowalą ci trzy tysiace różnych ubezpieczeń tak, że przy kwocie 2500 PLN oprocentowanie rzeczywiste będziesz miał na poziomie 20 - 25%, co jest bandyctwem w biały dzień.
Kredyt w kwocie poniżej 80.000 PLN możesz zawsze spłacić przed czasem (takie jest prawo konsumenckie). Okres kredytowania najlepiej wźiąść jak najdłuższy bo wtedy raty zawsze małe wychodzą (a to wpływa na zdolnośc kredytową) a jak zamierzasz spłacić za miesiąc - dwa to zapłacisz wtedy mniej odsetek. Np. przy kredycie 2500 na 12 miesięcy rata to 219,66 PLN (raty równe) oraz I-wsza rata 280 ostatnia 210 (raty malejące). Najlepiej idź do Banku w którym masz konto ROR bo jesteś tam stałym klientem i powinni Cię potraktować lepiej (POWINNI nie znaczy że tak zrobią). A jak masz konto w jakinś tzw. banku o którym pisałem Ci w pierwszym zdaniu to lepiej je zmień na normalny BANK... Coś o tym wiem w Banku pracuję... Jak co pisz PRV. POZDR

powiecmy ze kredyt załatwiony, musiałem mieć poręczyciela, wziołem mame bo ma rentę, wiecej wtedy juz zaświadczeń nie chcieli, ciekawe jak sie okarze przy odbieraniu gotówki.

Mam kontro w inteligo i spokojnie bym u nich wzioł ale moje wynagrodzenie to 700zł na papierku a oni dawają dopiero od 1000zł.
Tak sie zastanawiam jak jest w M-banku z kredytem, bo przemawia za nimi możliwość wzięcia taniego OC, choc do inteligo sie juz przyzwyczaiłem i mam bankomat 10sekund od domu. Dobrze ze ten kredyt już raczej załatwiony(odupukac w niemalowane) wiem juz jedno na przyszłość iść do normalnego banku a nie jakichś tam gównianych psełdo pożyczek w 10min!!! ODRADZA
Jak dostane dokładny spis rat to wam powiem ile sobie polizyli odsetek