Gdzie kto na wakacje lub na chwilę

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zanosi się na to, że nie będę na zlocie (jeśli wypadnie 9-16.0. Pomyślałem, że w ramach podróży wakacyjnych moglibyśmy się czasem spiknąć na pyfko w różnych miejscach Polski (i nie tylko). Proponuję w tym wątku sygnalizować zamierzone podróże celem informacji jadących akurat w tym samym kierunku i czasie oraz dla miejscowych LOB-ów.

Pzdr.

W sobotę 5.07.03 ok. 5:00 wyjeżdżam z rodzinką na tydzień w Pieniny. Jedziemy z przyjaciółmi na 2 samochody (Passat). Nie mamy rezerwacji - walimy w ciemno. O kwaterę będziemy się martwić od N. Sącza w dół mapy.
Jeśli koś będzie w tamtym rejonie w przyszłym tygodniu to koniecznie ( 602-299788 )

BTW: Jak radzilibyście jechać - traszą krótszą czy wygodniejszą?:
1. Warszawa - Radom - Starachowice - Tarnów - N. Sącz
2. Warszawa - Częstochowa - Katowice -Kraków - N. Sącz

Cytat:
2003-07-03 08:53:48, Prowo pisze:

PS. A tymczasem lecę dziś (03.07) do Tarnowa - jest tam kto na jakieś wieczorne ?
A jak mnie kto zobaczy dziś (03.07) lub jutro (04.07) na trasie Opole-Kraków-Rzeszów-Janów Lub. to niech mruga, macha (można husteczką) i wydaje odgłosy - a odwdzięczę się tym samym

-----------------
Benzinový 3,6litrový vidlicový šestiválec

Cytat:
2003-07-03 10:35:09, 108_Kartos pisze:
W sobotę 5.07.03 ok. 5:00 wyjeżdżam z rodzinką na tydzień w Pieniny. Jedziemy z przyjaciółmi na 2 samochody (Passat). Nie mamy rezerwacji - walimy w ciemno. O kwaterę będziemy się martwić od N. Sącza w dół mapy.

Gorąco polecam zatrzymać się w Tylmanowej, malownicza okolica i doskonała baza wypadowa. Byłem tam na krótkim urlopie w maju. Jeśli chcesz, to mogę Ci dać namiar na niedrogą kwaterę - odezwij się priv na forum.

Pieniny są fajne Fajne są stada owieczek wędrujące rano górskimi drogami A same drogi to orgazm podjazdy, łuki, zjazdy, a dookoła widoczki jak z pocztówki (poza tym wyjątkowo mało dziurawe te drogi, byłem mile zaskoczony)

Jutro W-wa 3 raz w tym tygodniu wyjazd okolo 5, na miejscu okolo 9-10, no trzeba zjesc porzadne sniadanie. Popoludniu moze czestochowa Na pewno Czestochowa. W sobote powrot z Czestochowy. Szukajcie czarnej, z nalepka tylu. czy ktos jeszcze ja ma naklejoną?

[ wiadomość edytowana przez: piotrs dnia 2003-07-03 20:40:22 ]

Witam,
jutro w nocy ruszam do Łodzi na giełdę motocyklową (Moto Weteran Bazar przy ul. Ks. Skorupki )
i spędzę tam sobotę tak gdzieś do godz 14-15
jeśli ktoś będzie w pobliżu to zapraszam
0 604 933 988

pozdrawiam
Sagittario

Cytat:
2003-07-03 16:29:05, PiotrS pisze:
Jutro W-wa 3 raz w tym tygodniu wyjazd okolo 5, na miejscu okolo 9-10, no trzeba zjesc porzadne sniadanie. Popoludniu moze czestochowa Na pewno Czestochowa. W sobote powrot z Czestochowy. Szukajcie czarnej, z nalepka tylu. czy ktos jeszcze ja ma naklejoną?

[ wiadomość edytowana przez: piotrs dnia 2003-07-03 20:40:22 ]

a mozna jezdzic bez????????? moja bestia by nie chciala jechac bez naklejki

Widzialem naklejki na zywo u:

Prowo, Res, Kartos, Gieroy i ja

Witka po siuraku za niemanie naklejek powinni dostac :

Mlody, Cleber, Totr... gladkie pupcie se porobili chlopaki

Cytat:
2003-07-03 21:25:49, Dramar pisze:
Widzialem naklejki na zywo u:

Prowo, Res, Kartos, Gieroy i ja

Witka po siuraku za niemanie naklejek powinni dostac :

Mlody, Cleber, Totr... gladkie pupcie se porobili chlopaki

tu trzeba jakies urzedowe kary wprowadzic

WSTYD WAM TO PRZYKLEIC???

Witka no, no , moja pupka jest OK!!!
Pozdro DanDan

Cytat:
2003-07-03 16:29:05, PiotrS pisze:
...w sobote powrot z Czestochowy.

Decyzja zapadła, że jedziemy katowicką. Wyjazd jutro z W-wy ok. 5:00. Piotrze istnieje szansa, że będziemy się mijać z przeciwka. W razie czego machaj drzwiami. Mój znak rozpoznawczy: granatowa Omega tuż za (lub przed) ciemnozielonym Passatem 1.8, 1997.

Cytat:
granatowa Omega tuż za (...) ciemnozielonym Passatem 1.8, 1997

Omega to mozna jechac:

- za... chwile
- za... jebiscie
- za... wadiacko
- za... miasto
- za... inna Omega

ale nie ZA jakims pierdzidlem... Kartos !! Przywoluje Cie do porzadku !!

Witka, no Prezesi moja mała załadowana na maxa (rowery, wędki,żona , itp ) ,za godzinke kierunek Grzybowo wiec jak będziecie blisko to dajcie znać (606430075)
ps.
Daramar będe w Poznaniu ok. 3 ,więc nasłuchuj mojej besti
Pozdrawiam całe LOB
DanDan

Witam, ja w przyszłą sobotę zapakowany wraz ze swoimi nieletnimi fanami omesiek odpalam (bez żony ) kirunek Kąty Rybackie Mierzeja Wiślana i będę tam dwa tygodnie urzędował w wynajętej chałupie. Jakby co, 501153503, zresztą juz niedawno odbył się mini zlot w Jantarze, obecna była czarna omesia A i zielona pmesia B, właściciele oddawali się z rozkoszą omawianiem wyjątkowych zalet bestii, pozostali tzn młodzież baraszkowała w pobliżu.
Pozdr, Janusz

Cytat:
2003-07-04 20:19:02, Dramar pisze:
Omega to mozna jechac:
- za... chwile
- za... jebiscie
- za... wadiacko
- za... miasto
- za... inna Omega
ale nie ZA jakims pierdzidlem... Kartos !! Przywoluje Cie do porzadku !!

Dramr, sytuacja jest wyjątkowa. Kolega nabył Passata tydzień temu. Wcześniej jeździł starym Volvo diesel 1,3 czy coś koło tego. Dla niego przesiadka na 125 KM to taki kosmos, że wolę jechac za nim. Niech nadaje tempo (mam nadzieję, że zdołam włączyć piątkę), inaczej musiałbym cały czas patrzeć czy jeszcze jest w lusterku.

bylem dzis w poznaniu na air show ale deszczyk wszystko spierd.... niestety nie spotkalem prezesa DRA

A wystarczylo zadzwonic...

niestety nie mialem twojego numeru przy sobie bo nie planowalem zatrzymywac sie w poznaniu. Jechalem do kumpla do Ryczywołu mielismy tam siedziec i pic ale stwierdzilismy ze wybierzemy sie do poznania i tak jakos wyladowalismy na starym rynku w takiej wikingowej knajpce