Co poprawic do przegladu rejestracyjnego?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
pytanie tak jak w poscie... przeglad bede miec 27 listopada a na analizatorze spalin jak zamontowali gaz to wyszlo ze na benzynie jest 7.xx% CO (samochod od dawna duzo palil i czuc bylo z wydechu spaliny) a to jest chyba za duzo... mam gaz wiec czy oni beda sprawdzac na gazie czy na tym i na tym? na co jeszcze zwracaja uwage?? co zrobic i poprawic przed przegladem i na co zwrocic uwage?

Jedż na przedprzegląd tak ze dwa tygodnie przed terminem.Na pewno Ci powiedzą co masz zrobić aby u nich zaliczyć

Cytat:
2007-10-29 23:23:13, mihu24 pisze:
Jedż na przedprzegląd tak ze dwa tygodnie przed terminem.Na pewno Ci powiedzą co masz zrobić aby u nich zaliczyć

no i bede im musial zaplacic za przeglad przed przegladem :|

Za przegląd płacisz po wbiciu do dowodu!

Pamiętaj ze masz jeszcze tzw. warunek, po którym jak koleś Cię odrzuci, to masz listę usterek do zrobienia i po ich usunięciu przyjeżdżasz jeszcze raz i wtedy Ci podbija. (płacisz tylko za jedno wbicie, kumpel kiedyś dostał 3razy warunek)
Ja bym jechał w ostatnie 3-4dni

hmm, analizator spalin... u mnie na zadnym przegladzie jeszcze tego nie bylo, a pali i kopci bo olej lubi. U mnie sprawdzaja zawsze chamulce, swiatla, stan podwozia, do gazu wogole nie zaglada, pyta sie tylko o rok zalozenia. Nic wiecej. Koszt 160 bo z gazem. A jak znajdzie cos na przegladzie to wypisuje co do poprawy i jak sie przyjedzie zrobionym to doplaca sie 20zl. Oplata jest przed przegladem.

bylem wczoraj sprawdzali hamulce nozny i reczny swiatla mijania i kierunki zadnych zastrzezen