MotoNews.pl

Opinie o forum

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam zakładam ten wątek żebyście w nim pisali swoje opinie - porównania forum ładziarzy i innych
zacznę jako pierwszy od bardzo dobrej opinii o tym forum bo odwiedzałem różne fora m.in. miłośników fso i reno clio ale tu najszybciej dostaje się odpowiedź i jest to bardziej dopasowane do tematów niema 20 wątków na ten sam temat w których i tak niema dokładnego opisu . nie mam już ładnej ale sentyment do tych aut mam wielki i marze sobie że kiedyś sobie kupię jako drugie autko piękną siódemeczkę 1,5 lub 1,7 ehh to by była piękna sprawa. zazdrosze wam
Pozdrawiam

Jest to stary temat, ale muszę to powiedzieć

Najlepszy jest czechosłowacki Ładaforum - to moja opinia. Polskie jest 2.
Inne forum nie jest tak dobre.

Moim zdaniem mamy forum lepiej rozdzielene. Jest tam więciej części i tam mniej tematów (i w większości krótkiejszych = przejrzystyejszych). Tutaj jest 5 częsci i w nich baaaaaardzo tematów - nie tyle przejrzyste.
Ale u nas i u was są ludzie chętny i przyjazny = poprostu miłośnikowia Łady

atmosfera fajna, ale ja narzekalbym natomiast na samo motonews.
Interfejs forum jest w wielu miejscach niedopracowany, nie mowiac juz o tym, ze brakuje calej masy funkcjonalnosci, jaka moze miec forum zrobione pod phpbb. Oczywiscie - za dlugo juz tu tkwimy, by przesiadka miala sens... no ale jak poronanie, to porownanie.

tak naprawde do takiej dzialalnosci jak klubowe fora motoryzacyjne motonews jest najlepsza dostepna baza. jest przejrzyste, nieskomplikowane i latwe w uzyciu. pracowalem na wielu innych silnikach od phpbb po phorum etc i wiem ze oczywiscie daja wiecej mozliwosci, ale niekiedy sa przezkombinowane i malo intuicyjne.
jak dla mnie jedynym mankamentem motonews jest w tej chwili brak bezposredniej mozliwosci banowania uzytkownikow, ale pod wieloma wzgledami jest to tez plus

Forum jest OK- ale jak wiele zalezy od użytkowników - sami wiemy po tych paru latach. na szczęscie takich idiotów, których trzeba by banowac nie przyciągamy zbyt wielu i ten problem jest chyba na margienesie-przynajmniej na razie - bo zawsze może się coś takiego przytrafić
ja i tak używam tego forum bez podziału na częsci tematyczne- wtedy po prostu mam przegląd wszystkich wątków
Paweł