POSZUKUJE POMPKA PALIWA I GAŹNIK

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie poszukuje pomki paliwa bo moja juz nie nadaza. A jak by ktos mial jeszcze tanio gaznik do 2.0 to wogole bylo by fajnie

SOrki za OT-Do tej z avatarka? Jeszcze żyje?
Jak tak to się cieszę bardzo. Pamiętam ją z czasów kiedy stała przy dereniowej na ursynowie. pozdro

Loo Janisz jak ty wszystko wiesz A co do gratów, to jest marnie - a ty masz pompkę elektryczną czy mechaniczną ?

pompka mechaniczna, ale sie zastanawiam czy sie nie przelozyc z argenty elektrycznej i na trojnik zamontowac .

[ wiadomość edytowana przez: dex dnia 2007-11-06 13:42:59 ]

To ta sama co stała na dereniowej, tylko kolor teraz jest troszke inny

[ wiadomość edytowana przez: dex dnia 2007-11-06 13:42:27 ]

Przekładaj i nie zastanawiaj się.

i ja chyba zaloze od argenty.w argencie jak mi rozwalilo przeplywomierz powietrza to ją na gaznik przerobilem i pompka elektryczna zostala i ją pieknie pod centralke od gazu podpialem i dzalalo w porzadku.

a nie ma problemow z za duzym cisnieniem?

Cytat:
2007-11-06 10:02:59, bolger pisze:
Loo Janisz jak ty wszystko wiesz

A co, od małego każda napotkana mirafiorka powodowała niesamowitą podjarę

Zresztą nasza pierwsza fiorka stawała zazwyczaj an parkingu obok, niż ta dex-owa (tylko wcześniej). Obok niej często stawała superka Mk III, trochę dalej Mk II, ale rzadko. Mniej więcej w promieniu pol kilometra występowały jeszcze 3 speciale, w tym jeden jak nowy. Aha, jeszcze jakiś kilometr od mojej siedziby stacjonowała prześliczna supermirafiorka Mk II, błękitny metallic, na motylkach.

I jeszcze kilka, które słabiej kojarzę...

Kurde, to były czasy

Cytat:
2007-11-07 09:39:41, dex pisze:
a nie ma problemow z za duzym cisnieniem?

masz w gazniku odplyw do baku.raczej powinien to przerobic.u mnie raczej dzialalo .jak by co to mozna by bylo dac grubszy przewod do odplywu,czy co...?