Jaki alarm wybrac?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
czesc, wczoraj w nocy wlamali sie do mojej siostry auta na osiedlu i sie zaczelam o swoj samochod bac, bo on tez niestety nie ma zadnych zabezpieczen. co byscie mi zaproponowali dobrego? bo jest taki wybor i rozne ceny, ze nawet nie wiem czy one sie od siebie roznia..
linki do allegro mile widziane

najlepiej nie zamykaj auta na noc ... jak ktos bedzie sie chcial wlamac to ci przynajmniej dachu nie poniszczy a tak naprwde - Superforteca z czujnikami ultradzwiekowymi i odcieciem zaplonu. Zaden alarm nie zatrzyma zlodzieja, ten go przynajmniej powaznie spowolni.

nie ma takiego na allegro (

Prawie Superforteca

polecam Ci taki bolec na wajche od zmiany biegow.. podobno to jest najlepsze albo ew. jakies odciecie zaplonu, pompy etc w jakims dyskretnym miejscu chyba nic lepszego sie nie wymysli ..

Kazdy alarm nawet najtanszy jesli zostanie nietypowo zalozony, tzn. dobrze ukryta cenralka, przewody najlepiej w jednym kolorze i odciecie w nietypowym miejscu np. pompy paliwa powaznie utudni zycie zlodziejowi.
Prawda jest taka ze jesli amator cudzej wlasnosci nie odpali samochodu w kilka sekund to najczesciej zaniecha dalszych czynnosci.

Był niedawno taki wątek. Popatrz, było sporo wypowiedzi.
Polecam SEO. Odradzam Fox.