MotoNews.pl

2Fast2Furious

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
ma ktos moze 2FAST2FURIOUS slyszalem ze jest dobry ale gorszy od jedynki ale i tak chce go obejrzec

Film jest do załatwienia (divx), ale zgadzam się z twoim zdaniem - jedynka lepsza - a niektóre numery oklepane

ja byłem dziś w kinie na tym filmie i mnie osobiście i znajomkom bardziej sie podobało niż jedynka oczywiście jest to rzecz gustu

Zgadzam sie 1-ka byla fajniejsza. Zobaczcie jak w 2-ce malo uzywaja nitro - TRAGEDIA PO PROSTU.
Owszem 2-ka fajna, ale taka bajkowata a wyscigi ciagna sie w nieskonczonosc. Zwlaszcza ten pierwszy, mimo iz fajny taki jakis qrde smetny. 1-ka miala klimat, a 2-ka to juz taka bajka komediowa

jedynka lepsza od dwójki ale i tak ten film to porażka (szczegulnie te odgłosy strzałów z nitro hehe)

e smecicie cos. mi sie podobaly obydwie wersje. nie ma co sie rozwodzic ktora lepsza.

jak wracałem z kumplem z Katowic z kina Golfem IV 1.8 T całą trasę (jakieś 80 km) ścigaliśmy się z Audi A4 całkiem spoko było max. prędkość 230 km/h Nawet nie wiecie jak bardzo żałuję że nie miałem kamreki byłoby co w net puścić

a propo filmów ja zacząłem troche kręcić jak będe miał coś ciekawego o Hyundaju to wrzuce link.
A teraz możecie obejrzeć płomienistego cienkiegohttp://www.orca.mila.edu.pl/~rafal_wojcieski/wydech.zip

[ wiadomość edytowana przez: Haszek dnia 2003-07-07 01:06:40 ]

nie wiem jak reszta ale ja wypatrzyłem w filmie jedno Hyundayowe Coupe stało tyłem jak podjechali pod ten lokal gdzie się ścigali na skuterach wodnych

oł jee!!!!

powinna być jeszcze srebrna Lantra ale to muszę film na stop klatce obejrzeć

no u Witka na stronce byla wzmianka.. ale liczylem na to ze bedzie miala jakis wiekszy udzial niz tylko tło.. ..w pierwszej chwili pomylilem Skyline'a z Lantra (taka nadzieja moja byla ze ujrze hyundaia w glownej roli )

moją "Sonate Twin turbo nitro shadow shark" to muszą kręcić jak pociski w Matrixie i też zostawia taki ślad w powietrzu