MotoNews.pl

Włączcie Discovery

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Są Łady

niebiescy, niebiescy, niebiescy,
Niebieska mocno przebrobiona 2105 z kierownicą po prawej stronie wygrała
a już myslałem ze nie dadza rady Pugowi 205 gti, tamci mieli przewagę motoru, ale im zdechnąc raczył

[ wiadomość edytowana przez: sheriffnt dnia 2004-01-20 19:59:09 ]

Panowie to powrotka z przed 2 miesiecy. Już kiedyś o tym pisałem. Strasznie mi się ten program podobał. Nawet w meczach tak nie kibicuje jak kibicowałem tej ładzie . Może nie najszybsza ale najmniej zawodna była.

Jak to stwierdził jeden z zawodników niebieskich. To była nie Lada przyjemność.

(Bardzo podoba mi się zdanie "Jak upiekszycie tą ładę -> To łada zawsze była piękna ")

nie dość że powtórka... to jeszcze dział niesłusznie wybrany...
czy jest tu jakiś moderator?

niebiescy!!! niebiescy!!!niebiescy!!!

MIałem kiedyś w rodzinie. Ten sam model i nawet kolor. Bardzo mnie cieszy każda w sumie powtórka. (ALe skoro widziałem jak to auto da rade przewieźć betoniarke....zastanawiam się czemu by nie miała w przełaju pokonać takich aut )

Pewnie, że niebiescy... nie chciałem nic pisac - żeby wątku nie podciągać, ale skoro tak szalejecie....
Alez miałem satysfakcję

A co do moderatorów itd...
Nie mam podziału na kategorie więc odpalam "nowy temat" z dowolnego wątku, w którym jestem i tyle A moderatorzy są i zaraz pozamiatają... Góral - co robi literka "M" obok Twojego nicka na forum LKP???? Jesteś trzecim moderatorem, pierwszym w stanie spoczynku, czy jest to tytuł honorowy (jak Premier)

Sądze że nie wcina się w sprawy opiekunów. W końcu do pozamiatania w konkretnych wątkach zostali wybrani. Ale niech się może sam zainteresowany wypowie ;]

Witam
z tą brzydką literką M do usług
ja tu tylko zamiatam
ale Łada była niezwodna, zastanawiało mnie tylko jedno, ten Pug, lekkie auto, mocny motor, ale zakręty brał jak zwyklę gorzej niż Ładzianka czy Beemka, komentator był chyba ślepy kiedy chwalił Puga za naped na przód, ale może kolesie nie bardzo wiedzieli jak nim jechac?..

Piort, zawsze mówiłem: czytać...
to forum moderują tylko ZAx i Mirek...
a ja sobię moderuję inne forum

Wiemy, wiemy, tylko nie wiedzieliśmy, że jak się inne forum moderuje - to na innym wychodzi "M" zamiast "S" jak być powinno.
I nie żebym się czepiał - bo mi to zwisa, ot ludzka ciekawość
Pozdrowionka Góralu

tia... a Kacpra też o to pytałeś?
nie żebym się czepiał... ale ciągle mówię: czytać...

pozdrowienia Piotrze.