MotoNews.pl

KJS w Krakowie 16.12.2007

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
" Automobilklub Krakowski zaprasza w dniu 16 grudnia 2007 na ostatni w tym roku KJS. "
nie widzialem zednego info o tym wczesniej wiec pomyslalem ze moze napisze jakby ktos nie wiedzial
A tak pozatym to wybiera sie ktos ??

a jak bylo juz o tym pisane to powiedzcie grzecznie i zamykamy ten temat odrazu

wiecej info tutaj

[ wiadomość edytowana przez: Peyo125 dnia 2007-12-14 00:14:54 ]

KJS

No i wróciliśmy. To że objechaliśmy cały kjs i jeszcze wrociliśmy do domu to chyba cud Tuska. Pół godziny przed ostatnim odcinkiem umarło ładowanie, na ostatniej petli zgasł silnik - kabel od cewki a na przedostatniej gaznik sie tak dusil, że nie moglismy na start dojechać do domu wracaliśmy już bez swiatel bo wszystko gasło po kolei a 3 km przed domem zgasł obrotomierz. dosłownie 100 metrów od bloku zaczał silnik przerywac a pod domem na parkingu zgasł i wszystko zamarlo. Trzeba mieć farta
Co do kjsu - mnie sie podobal, szczegolnie druga proba - szybka i sliska. trzecia to była pomyłka, istne lodowisko. Baustal też był fajny
Ma ktoś jakieś foty? Nasi wierni kibice obiecywali

Poochaty ty to masz farta

Sie gra sie ma cały eurostar nam kibicował łącznie z panią sędziną

Poochaty Rally Team w obiektywie mojego aparatu

Posiadam również filmiki ale na razie mam problem z ich załadowaniem postaram się jak najszybciej je tutaj wrzucić

Cytat:
2007-12-16 17:34:28, Poochaty pisze:
Ma ktoś jakieś foty? Nasi wierni kibice obiecywali

Z obietnic trzeba sie wywiązywać więc foty są

PS. Gratulacje dla najbardziej widowiskowej i najsympatyczniejszej załogi na kajtku booooki były, kibice dziękują

A tu parę fotek:

oo ekstra foty. Heh ten prawy reflektor po któryms mocniejszym strzale w dziure tak raz swiecił raz nie swiecił maluch to zawsze maluch

My również dziękujemy kibicom miło było Was widzieć

Zdjęcia super, ale nie bede ukrywać iż chętnie zobaczylibyśmy ich wiecej

Hej! Poochaty gratuluję świetnego występu! Jak widać da się pojechać i efektywnie i efektownie Oby tak dalej! Pozdrowienia i do następnego sezonu, może i mnie uda się małego wyszykować i coś pokazać

No ja z robercikiem stalismy i czekalismy głownie na wasz przejazd . Dopingowalismy goraco mimo ze nie mielismy pąponów
No i na wiosne moze uda sie cos pomieszac na jakis zawodach
Strzeszcie sie

fajne foty no i czekamy na ten obiecany filmik ;]

ile malcow było w klasie ?

tylko my malcem, reszta srajczenta i czinkłecczenta

malce jak mamuty - wymarły

Na prośbę właścicielki filmiki zostały wysłane na maila

heh największe filmiki to ze stania na starcie he he . Ale ten jeden z nawrotka to wam się ladny skręcił. Wieczorem spróbujemy go wrzucić na stronę to można będzie go ściągnąć, bo zajmuje 36 mb

Slajdy jeździmy jedną ręką, druga pozdrawiamy naszych kibiców

proste o kibicach nie wolno zapominac

ta młodzież wszechpolska :]

Hehe wyglądasz jakbyś miał zasnąć zaraz nudno było?