1 S4 rally o puchar prezydenta Sosnowca

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wybiera się ktoś? Ja i Mar125 na 99% startujemy kantami Może by tak jeszcze jakieś rwd z forum się pokazały?

info

ma być jeszcze jedna,może dwie łajdaczki,podobno jakiś polonez-'replika' z allegro..

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

jak namowicie carva i puszystego do startu to i ja sie przywloke narobic sobie troche obcuiachu

przyjedź , objedziesz marakanta , który będzie robił za driftkinga , a my mu pocichutku powolutku dokopiemy w czasach i wygramy po 4ro paku

[ wiadomość edytowana przez: Blady dnia 2007-10-17 10:34:50 ]

a Rino za ile $ wypożycza kanta ?

rinowy kant juz nieistnieje

a dyfer? chciałem kupić od niego to mi nie chciał sprzedać ...

A co z nim zrobił ?

28 miałem jechać do Będzina ale jako,że będziecie kantami w Sosnowcu to z kumplami wybierzemy się się zobaczyć orange kanty w akcji
Tak wogóle to jest jakaś dokładna mapka z dojazdem na trase bo ja Sosnowca nie znam dobrze

jak bylismy na ostartniej sosinie u mara w domu to mu sie przeglad skonczyl,wywiozl go na wioche i albo juz pociol albo kury w nim mieszkaja

kieruj się na stadion , salon mercedesa , stacja shell z mcdonaldem ul kresowa , przy zjeździe z gierkówki w zasadzie .

Curvakant na emeryturze stoi w garazu pod pierzyna i watpie czy cos ten stan zmieni do wiosny. Wątpie równiez aby Puszek wystaartowal poniewaz zreanimowal przod borewicza i chyba nie bedzie chcial go pogiac. Wiec bedziemy na ogladarce raczej.

Cytat:
2007-10-17 10:00:04, mar125 pisze:
(...) podobno jakiś polonez-'replika' z allegro..

skąd masz te tajne informacje

Cytat:
2007-10-17 13:55:28, piter_s1 pisze:
skąd masz te tajne informacje

świat jest mały,a p.u.h. Marakant ma swoich szpiegów wszędzie

przemek nie pierdol tylko wyjmij zielone padło,załóż felungi,będzie dużo zdjęć,telewizja itp ,no i to jest 'własne podwórko' więc nie wypada auta niezaprezentować

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

przemus ostatni raz przegonisz kanta i dasz mu odpoczac

Cytat:
2007-10-17 14:03:52, mar125 pisze:
świat jest mały,a p.u.h. Marakant ma swoich szpiegów wszędzie przemek nie pierdol tylko wyjmij zielone padło,załóż felungi,będzie dużo zdjęć,telewizja itp ,no i to jest 'własne podwórko' więc nie wypada auta niezaprezentować

Cytat:
2007-10-17 14:20:54, bimber1 pisze:
przemus ostatni raz przegonisz kanta i dasz mu odpoczac

Miśki, ostatnim pogonieniem byly tychy, A mój "jangtajmer" bedzie startował na wiosne.

Ale bimberku ja chetnie zostane u Ciebie umysłowym

umyslowym bedzie Rino z Toba to droge pomyle nie badz pipa tylko jedz zrob to dla mnie No i felami sie pochwalisz
Napisalem do pomaranczy, moze sie da namowic Tak czy siak Jade, czekam na dane rina i wysylam zgloszenie.

[ wiadomość edytowana przez: bimber1 dnia 2007-10-17 16:57:24 ]

[ wiadomość edytowana przez: bimber1 dnia 2007-10-17 16:58:58 ]

no fajna impreza się zapowiada

aaa dobrze wnioskuje ze strony - jak bede maluchem to nie bede w rwd tylko w klasie malucha ? nie da sie polaczyc zeby i tu i tu ?

Cytat:
2007-10-18 10:18:02, MikeVTi pisze:
aaa dobrze wnioskuje ze strony - jak bede maluchem to nie bede w rwd tylko w klasie malucha ? nie da sie polaczyc zeby i tu i tu ?

za duzo byś chciał wygrac

zna ktos czasowy i miejscowy rozkład imprezy?

to jest cos typu SS czy jakis kajtek?