Omega 3,0 1994 TURBO

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dramar kup LOB-owi pierwszą Omesię Turbo
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=14421078

Cena wydaje się podejrzana, brak zdjęć tego bolidu i rok '94 który do udanych się nie zaliczał. Wydaje mi się że im sę już to auto po prostu sypie i przestali sobie radzić z bolączkami tego modelu po "drobnych" przeróbkach.

może to turbo oznaczaq jescze gorącą
a wśrodku czuć jescze perfume jakiejś niemki co na chwile wyszła do sklepu
chyba że tak jak pisze Skee, turbo osiagnięto młotkiem w garażu
cena turbo w omedze jest raczej koszmarna, pisałem o tym kilka postów nazad

Skee, życzyłbym niejednemu posiadaczowi młodszej maszyny tak małej awaryjności ja ma moja "babcia" '94. Nigdy nie nazwałbym jej nieudaną Uważam, że jedynym mankamentem roczników 94 i 95 jest bark ocynkowanej blachy.

Warcając do turbo - cena 20000 jest wywoławcza. "Cena minimalna nie została osiągnięta", więc nie wiadomo ile tak naprawdę właściciel chce wziąć. Wysłałem maila z prośbą o dodatkowe informacje i zdjęcie.

Właśnie wysłałem do Raf_ała link do tego wątku z zaproszeniem do udziału w rozmowie. Mam nadzieję, że się odezwie.

Kartos nie twierdze że wszystkie Omy B 94 - 95 były awaryjne ale ogólnie modele z tych lat wykazywały się większą zawodnością.
Wiem że Twoja "babcia"jest mało awaryjna, w końcu jako członek LOB poświęcasz jej kawał serducha

Dzwonilem go goscia. Nie odebral.

Na moje to ta Oma zajezdzona w pien. Bo po co innego zakladac turbawke ?? Emeryt napewno nia nie jezdzil.

Ale chetnie bym ja obejrzal.

no to moze ta:
oma1
albo
oma2

Pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: tomcio dnia 2003-07-01 21:06:20 ]

320 KM! Tomcio, przez Ciebie nie mogłem spać w nocy i piszę o 4:30.

A co o tym myślicie:
SUPER FILTR POWIETRZA
Se kupie i będę miał 320 KM Tylko nie rozumiem dlaczego ma w nagłówku "kierownica"

[ wiadomość edytowana przez: 108_Kartos dnia 2003-07-02 05:02:06 ]