Po wymianie zespolonego padły wycieraczki - pali bezpiecznik

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,

Mam taki problem, padł mi jakiś czas temu zespolony, tzn nie miałem tylnych świateł mijania i podświetlania tablicy. Kupiłem na allegro przełącznik użwany i sam go wymieniłem. Po wymianie światła działają lecz wycieraczki totalnie martwe Zastanawiam się czy podczas wymiany mogłem coś źle zrobić..
Na starym przełączniku wycieraczki chodziły normalnie.

Zapomniałem dodać że mój essi to jest Mk IV, a nowy zespolony troszkę inaczej wyglądał niż ten co był poprzednio.

AKTUALIZACJA: Zlokalizowałem palący się bezpiecznik, 20A numer 13 w skrzyneczce - co może być przyczyną POMÓŻCIE !!

[ wiadomość edytowana przez: Al_Capone dnia 2007-10-05 15:49:44 ]

[ wiadomość edytowana przez: Al_Capone dnia 2007-10-05 16:46:02 ]

u mnie gasną lewe postojowe i podświetlenie w środku, własnie rozebrałem zespolony ale go gnoja złożyć nie moge. u mnie to bezp nr 6. są tam w środku takie malutkie jak by druciki zakończone kuleczkami, może one wypadły i ci nie trybi?bo one tak lubią

u mnie gasną lewe postojowe i podświetlenie w środku, własnie rozebrałem zespolony ale go gnoja złożyć nie moge. u mnie to bezp nr 6. są tam w środku takie malutkie jak by druciki zakończone kuleczkami, może one wypadły i ci nie trybi?bo one tak lubią

Wygląda na to, że kupiłeś uszkodzony przełącznik.