MotoNews.pl

Białe boczne kierunki????

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
ktoś wie może skąd ściągnąć takowe....... mam takie w nubirze... i jak patrze na esperanto to też bym chciał takie wsadzić..... do nubiry kupiłem na allegro..... ale do espero nie potrafię znaleźć......

chyba, że po prostu nie ma???

pozdro

albo walnę głupotę albo obiło mi się o uszy że od poloneza pasują

Cytat:
2005-05-11 14:46:32, SzybkiKosta pisze:
albo walnę głupotę albo obiło mi się o uszy że od poloneza pasują

ja słyszałem coś o astrze.. ale info jest niepotwierdzone.......

czyli strikte do espero nie ma??

najlepiej niech się wypowiedzą Ci co mają

Cytat:
2005-05-11 14:53:31, Kolber7 pisze:
ja słyszałem coś o astrze.. ale info jest niepotwierdzone....... czyli strikte do espero nie ma?? najlepiej niech się wypowiedzą Ci co mają

Stricte do Espero NIE MA białych
ale ...damy radę ! Pogadaj z Darkiem 54495..zdradzi Ci NAJBARDZIEJ AKTUALNE dane na ten temat

ja tez bym chcial takie kierunki...bo te pomaranczowe to niebardzo wygladaja
chcialbym dodatkowo zaznaczyc ze mam kierunki okragle-czyli starego typu
kolber7 - planujesz pochwalic sie tutaj swoim autem?jestem Ciekawy co nabyles

Na zlocie o moje podchmielone uszy obiło mi się, że od Astry II ponoć pasują. Ale ktoś (w pełni władz umysłowych wtedy ) musiałby to potwierdzić.

ja mam u siebie w esperaku od astry 2

Ja również mam od Astry II.
Wiem, że w ASO Opla koszt 2 szt. to ok 60 zł. (też kupowałem nowe w Oplowskim ASO).

Moje niebawem będą do sprzedania jako że obecnie mam kierunki w lusterkach.

Pozdrawiam - SpeedR

a te od astry2 to same szkielka czy razem ze spodem?
jezeli razem ze spodem to czy wczesniej mieliscie te okragle stare kierunki czy te nowsze?
dzieki

Kierunki z Astry są kompletne, czyli zawierają też stopkę (przylgnię) z miejscem na osadzenie żarówki.

Wcześnijesze kierunki miałem "nowsiejsze", tak więc całość oplowskiego migacza wyprofilowałem metodą a' la:
- druciarz
- Adam Słodowy
- Home Made Golden Edition

Pozdrawiam - SpeedR

Cytat:
2005-05-11 15:28:14, iampinki pisze:
ja tez bym chcial takie kierunki...bo te pomaranczowe to niebardzo wygladaja chcialbym dodatkowo zaznaczyc ze mam kierunki okragle-czyli starego typu kolber7 - planujesz pochwalic sie tutaj swoim autem?jestem Ciekawy co nabyles

na razie nie miałem okazji cyknąć fotek... ponadto czekam na alusy...

Jak masz nowsze w esperynce to bez problemu pasuje z Astry 2 montowalem przed zlotem w ilkach tasma czarna dwostronna mala przerobka i masz

Darek, zapytam delikatnie

Nie myslales o demontazu naklejki na wlewie? Mialbys wtedy naprawde piekne Espero...

No - nie obraź się Darek, ale popieram Cwikusa.... Mam nadzieję, że sobie nie przechlapałem - a tak poza tym to jak zrobiłeś te progi, bo jakoś wątku na ten temat nie znalazłem, a wygląda to super

tez jestem zaciekawiony progami - elegancko sie prezentuja, tylko ten wlew niszczy samochod wizualnie

pamieta ktos moj smieszny wlewik?

dzisiaj poszedl do lakiernika! esperanza dostanie nowy, seryjny wlewik bez zadnych odstajacych badziewi poprzedniego wlasciciela - oprocz tego poprawki, drzwi kierowcy neistety lapnely juz rdzy i zaczely sie "formowac" platy lakieru , nadkola standard chociaz ruda nie wylazila i ledwo ja widac, plus prawa strona autka - drzwi do roboty na "dolnym zacieciu", poprzedni wlasciciel tez gdzies stuknal.

na sobote bedzie, ok 400zl u dobrego, mlodego lakiernika ktorego poleca polowa znajomych mojego ojca (druga polowa nie ma samochodu hehe)

Cytat:
2005-05-11 19:21:01, SpeedR pisze:
Moje niebawem będą do sprzedania jako że obecnie mam kierunki w lusterkach.

A ja mam słonia w karafce i lotnisko pod łóżkiem

Darek5... plissss... zerwij tą wieśniacką nalepkę.

Cytat:
2005-05-12 07:13:00, piotr_ek pisze:
... A ja mam słonia w karafce i lotnisko pod łóżkiem

Też myślałem o lotnisku, ale pomysł upadł.
Powód był prozaiczny... bałem się, że w nocy coś mnie niespodziewanie "przeleci"

Pozdrawiam - SpeedR

Komu kierunki na lusterkach, komu ???

Kierunki na lusterkach

Muszę się przyznać, że od niedawna również i ja mam takowe białaski z AstryII
Dam zdjęcia jak wrócę do domu, bo niestety muszę je "podpisać" elektronicznie - ciągłe kradzieże moich zdjęć przez "super sprzedawców" z Allegro mnie wqr....

jak to wyglada na lusterku?

bo widzialen na astrze ostatnio i badziew moim zdaniem niesamowity...

Witam ponownie !

Oto obiecane wcześniej białe kierunki z AstryII na mojej furce