| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Kufel Espero 2.0 CD Warszawa | 2003-07-03 09:34:57 Czesc Nie wiem czy moje sugestje będa trafne, ale podobna wrazenia sa w momencie, gdy masz zapchany katalizator. Tylko, ze z drugiej strony, jakby rzeczywiscie trak było, to raczej na całym zakresie obrotów. Mimo wszystko nie zaszkodzi sprawdzić. Chyba metody organoleptyczne powinny pomóc potwierdzeniu, lub obaleniu mojego pomysłu. Pozdrawiam i życze szybkiego wyjaśnienia problemu. Paweł |
ziaja Espero 1.5 DOHC16V + ... Piekary Śląskie | 2003-07-03 13:04:25 To tez jest możliwe - ostatnio kolega miał podobny problem w skodzie felicji - jak sie okazało to oberwała mu się przegroda w tłumiku i silnik sie dławił wchodząc na obroty. |
QLogic Espero1.5, Nubira2.0 Warszawa Tarchomin | 2003-07-03 16:24:55 No dobra, ale jak wytlumaczycie, ze silnik dobrze pracuje jak jest zimny, a dopiero jak sie rozgrzeje to traci moc i to jeszcze w takim zakresie obrotow... Mialem zwalony katalizator, jak zapalalem to jeszcze oki, a minimalne dodanie gazu od razu gasilo silnik... To nie to |
machu1313 żory | 2003-07-03 21:32:51 Witam.
Jesli chodzi o katalizator to odrzucam taką sugestią bo przez kilka miesięcy jezdziłem z pękniętym tłumikiem drgań(znajduje się przed katalizatoem)samochód chodził głośno jak rajdówka |