[K]MOCOWANIE DO BREDY

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!!!!
Szukam człowieka z okolicy który ma lub może zrobić mocowanie do bredy. Proszę o jakieś INFO i DZIĘKUJE !!!!

[ wiadomość edytowana przez: CEHU dnia 2007-11-10 09:34:03 ]
[ powód edycji: REGULAMIN!! tytułowanie wątków!! ]

Witaj!
Ja swoje mocowanie zrobiłem z starych obejm tłumika, tych dolnych, trochę je docinając. Do nich przyspawałem kawałek płaskownika, w nim wywierciłem dziurki i tyle. Proponuję robić takie mocowanie na silniku aby wszystko ładnie spasować, bo jak będą naprężenia to popękają ci spawy w bredzi. Musisz jeszcze wyciąć tą półkę w komorze silnika, ja dodatkowo musiałem wyciąć belkę i zderzak, gdyż inaczej się nie mieści, chyba że masz oryginalnego Pachonia, wtedy tylko półeczka. Myślę że każdy spawacz sobie poradzi. Tylko uwaga na dowodzik przy kontroli

Powodzenia !

Hej znam firme która cos takiego robi, ja placilem 100zł za szt, jak jestes zainteresowany do daj znac na priv

kurcze coraz drozej za płyte chca

kiedys było 50zł

ja płaciłem 70zł

teraz 100zł

Ja ok. rok temu kupowałem w AHC Tuning w Mysłowicach... popytaj może jeszcze mają.

Cytat:
2007-11-15 18:04:05, jozekrj pisze:
kurcze coraz drozej za płyte chca kiedys było 50zł ja płaciłem 70zł teraz 100zł

Ja tez kiedys palcilem 50 tylko ze za odlewane mocowanie a pozniej 100 ale to za 100 juz bylo freowane z plyty aluminiowej wiec wiadomo dlaczego taka cena

Sprawa jak najbardziej aktualna podstawy robi mój sponsor wykonane z PA 6 dużo bardziej wytrzymałe od odlewów cena za szt. 100 PLN. Wykonują również koła pasowe po 115 i rurki popychaczy po 125

Ja bardzo polecam plyty od kopiego.

Kopi - a czy osłony popychaczy są regulowane - tzn z gwintem?

KOPI wyślij namiary na PRV. Czy to jest ten Czernichów koło Krakowa? Jeżeli tak to zaje... bo jestem tam co tydzień we wtorki

osłony nie mają regulacji ale można je przetaczac na krótsze