[k] Opony 175/50/13

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam kupie takie oto oponki, oczywiscie Pirelli odpada na dzien dobry, pozostale firmy mile widziane, moga byc nawet uzywki nalewki markgumy.

Znaczy ze Pirelli to kiszka a Fulda zajebista full wypas gumka?

Cytat:
2007-11-17 14:20:14, yapko pisze:
Znaczy ze Pirelli to kiszka a Fulda zajebista full wypas gumka?

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

moze byc fulda, pierelli to scierwo, jesli mowa o tych P7 cos tam,

[ wiadomość edytowana przez: stasiu dnia 2007-11-17 15:17:56 ]

Ja mam P5000 Drago ale jeszcze nie upalalem na nich wiec sie nie wypowiadam. W kazdym razie fulda jest za tania zeby byla dobra Ja bym szukal Yokohamy, Conti albo Dunlopa.

Koniec OT...

Bridgestone to mistrzostwo swiata jesli chodzi o ten rozmiar, pireliki raz ze sa o kant dupy do jazdy to jeszcze ich walory estetyczne pozostawiaja wiele do zyczenia wygladaja jak klocki.

Fuldy tez szalowe nie sa i nie maja rantu ochronnego na felgi

stasiek jak dla ciebie fuldy odpadaja

bo:

one mimo teoretycznie rozmiaru 175 sa strasznie waskie ( a to nie wypada
a jakby tego bylo malo to sie gownianie na nich jezdzi

jezdzi sie lepiej jak na pirelkach, to ze one sa waskie to akurat dobrze bo ladnie sie rozloza

no co racja to racja dunlop sp sport trzymie jak głupi, brat ma, ja mam, a pireli siedzi u mnie z tyłu i na torze kartingowym w poznaniu trzymała jak głupia na lekko wilgotnej nawierzchni, tylko raz mnie postawiło bokiem ale mówie tu o P5000 drago
A tak wogóle to jak ma byc jakaś używka to bym patrzył na rocznik oponki niz na to jaka ona jest, nawet najlepszej firmy po 5 latach będzie trzymac gorzej niz szajs nowy

[ wiadomość edytowana przez: Try3ek dnia 2007-11-17 19:41:35 ]

Cytat:
2007-11-17 18:12:57, stasiu pisze:
jezdzi sie lepiej jak na pirelkach, to ze one sa waskie to akurat dobrze bo ladnie sie rozloza

strasznie chu**wo wygląda już na 7'' a na 8'' to już wogóle będzie tragedia
ja polecam sp sport i raz miałem jakieś continentale chyba - te lepsze niż fuldy

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

mam na sprzedania nowe DUNLOP SP SPORT 3000 (okolo 100KM przebiegu). dwie sztuki. cena 250zł

znalezione na allegro

zobacz na opony.pl tam maja nawet continentale 195/45/13, ja osobiscie mam bridgestone potenza i nie narzekam