MotoNews.pl

Viva la France ... jade do Le Mans :P

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jade w koncu gdzies jade do pracy ... rzucam tu wszystko i jade do francji w okolice Le Mans bede pracowal w fabryce przyczep www masakra jade juz 1go swoim autem (dodatkowo bede wozil tam pracownikow do pracy) i niewiem w co wlozyc rece

byl ktos z was we francji co mnie tam moze czekac jakie tam sa "drogowe" obyczaje na co zwrocic uwage, piszcie doradzajcie bo nie ograniam czasu a jest go coraz mniej a przedemna mnooooostwo zalatwiania i na nic czasu nie mam nawet zeby sprawdzic jak tam dojechac ... chyba sobie kupie gps-a ... moze mi cos ktos doradzi hehe bo ja na to nie znajde juz chyba czasu zeby pochodzic i poszukac

a i moze ktos zna kilka slow typu poprosze chleb piwo czy wode albo ... gdzie jest najblizsza kanjpa bo musze odbyc expresowo przyspieszony kurs nauki co by tam sie nie zagubic

[ wiadomość edytowana przez: boowa105 dnia 2007-08-26 16:39:26 ]

jedynie moge zyczyc powodzenia, bo we Francji nie bylam. kiedys uczylam sie francuskiego ale to co pamietam to jak sie przedstawic a mam chyba w domu jakies rozmowki francuskie to jak znajde to cos napisze

ja narazie po super expresowej godzinie nauki jezyka hehe masakra i kupe papierowej roboty ... ehh ide spac

trzeba my było szmyka pytać

Ulala... powodzenia Boowa

Byłem dwa razy zakochałem się w drogach autostrady płatne, co do słówek to ja na migi sie dogadywałem formy pisanej kompletnie nie znam natomiast kilka słówek (napisze po polsku je ) typu mersi - dziekuje, wule wu kusze awek mła - czy pójdziesz ze mną do łóżka tyle znam aaa i jakos frażil - chyba znaczy delikatnie mówiłem tak jak miałem w bagażu wina..... hehe

Cytat:
2007-08-29 16:34:21, Yankee pisze:
...... wule wu kusze awek mła - czy pójdziesz ze mną do łóżka tyle znam aaa .......

hehehe to to chyba każdy zna bardzo przydatne

a to nie był przypadkiem tekst jakiejś piosenki
--
ok, już wiem

[ wiadomość edytowana przez: Talus dnia 2007-08-29 19:09:22 ]

Był to nie to?

wpierw trafiłem w oryginał

a później w takie coś

hehehe dwójka niezła i Boowa bedzie mógł poćwiczyć francuski

Boowa ale mam nadzieje dorwiesz tam neta i bedziesz zagladał do nas.

Cytat:
2007-08-29 19:18:32, storm pisze:
hehehe dwójka niezła i Boowa bedzie mógł poćwiczyć francuski Boowa ale mam nadzieje dorwiesz tam neta i bedziesz zagladał do nas.

tez mam taka nadziej ... narazie zapowida sie niezle bede mieszkal sobie tu

w piatek jade do Szczecina i prosto z tamtad do francji z jakimis jeszcze 3 kolami

Domek wygląda całkiem przyjemnie

no no chatka i otoczenie całkiem całkiem

Boowa juz chyba na miejscu.... ciekawe jak pierwsze wrazenia.

pozdrawiam z mayenne. cholera nienawidze juz tych francuskich klawiatur: masakra ani malpy ani przecinka ani pytajnika wykrzyknika tylko jakies hieroglify . praca fajna miejsce zamieszkania jeszcze fajniejsze . nic dodac nic ujac tylko czasu malo tu w kafejce wiec sie nie bede rozpisywal bo ma z "àà maili do odebrania pozdrawiam

O Boowa... pozdrówka.
Fajnie że Ci sie tam wiedzie.