| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
OsaBMW BMW Friend BMW e 46 Hamburg | 2007-09-12 14:38:34 na stronie www.maxxtune.de[IMG]znajdziesz takie tlumole szukaj pod nazwa sportauspuffe links+rechts z tego co wiem wysylaja na cala europe |
eryk325e36 BMW Friend E46 330CI F/L :) Birmingham | 2007-09-23 23:08:03 No tak ale to loteria jak trafisz i nie tylko konczy sie na dzwieku nie wspomne nawet o strumiennicy bo prawda jest tak ze czasami wstawienie zwyklej rury w miejsce katalizatora daje wiekszy efekt niz strumiennica (potwierdzone na badaniach na hamownii jest o tym masa w necie) Prawda jest taka ze tak samo jak Tobie udalo sie trafic tak samo mozna sie naciac z nastawieniem na to drugie. |
mirasmb BMW Friend BMW Katowice | 2007-09-25 20:12:35 Witam
Robię i dorabiam tłumiki od wielu lat ale nie spotkałem się z wersją wylotów na dwie strony seryjnie produkowanych wydechów. Ale jest możliwość przeciągnięcia rury na drugą stronę z końcówką sportową, takie żeczy już dorabiałem. Mągę pomóc ale warsztat jest w Mysłowicach, kto ma blisko zapraszam. www.perfekt.witryna.info pozdrawiam Mirek |
radzik35 BMW Friend BMW e36 318ti Bielsko-Biała | 2007-11-18 21:24:48 cześć,
polecam ultera. Już ponad 3 lata jeżdżę na końcowym tłumniku (do e36) oraz metalowym katalizatorze i wszystko ok. Wprawdzie moja 4 nie wydaje takich pięknych dźwieków jak szóstki ale nie jest najgorzej
http://www.ulter.com.pl/ Pozdrawiam Radek |