Tylna szyba pękła...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
...tzn. sam ją rozwaliłem. nie w espero tylko w drugim aucie Audi 80 B4 rocznik 1991. w zwiazku z tym mam pytanie gdzie szybko, sprawnie i po przystępnej cenie wstawię nową (w Warszawie i okolicach)? i ile takie cosik kosztowałoby w espero? czy robią to od reki czy sie odbiera auto na drugi dzień? i czy warto kupować używaną szybę?
z gory dziekuje za wszelkie informacje

Rozglądaj się czasem po wątkach

Cytat:
Gościu przedniej szyby nieopłaca sie brać uzywki
Nawet jesli to nówka NordGlass (przez niektórych zjechana - mam rok i nie płacze) ze wstawieniem kosztuje 350zł a zakup uzywki to koszt ok 50-100zł + wstawienie 100-150 wiec niewiem gdzie sens kupna uzywki zaoszczędzisz stówke i szyba niewiadomo czy nie pęknie przez ponowne napręzenia przy demontazu i montazu pozatym niewiadomo czy dojdzie do ciebie cała a to dodatkowe nerwy

Cytat:
2007-11-18 19:17:12, aras519 pisze:
...tzn. sam ją rozwaliłem. nie w espero tylko w drugim aucie Audi 80 B4 rocznik 1991. w zwiazku z tym mam pytanie gdzie szybko, sprawnie i po przystępnej cenie wstawię nową (w Warszawie i okolicach)? i ile takie cosik kosztowałoby w espero? czy robią to od reki czy sie odbiera auto na drugi dzień? i czy warto kupować używaną szybę? z gory dziekuje za wszelkie informacje

mszczonowska 23 chyba
dokładny adres jest w jakims watku z szyba przednia

jesli chodzi o nowa szybe to kosztuje 700 zł bez anteny a 1000 zł z
anteną. także tylko używana wchodzi w grę. na allegro sa za 110-130 zł. może ktoś wie gdzie w Warszawie lub okolicach sprzedaja
używane? czy nma szrotach sprzedają szyby? jesli tak to gdzie sa fajne szroty poza strażacką?