FD 2004 K kod do radia

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
kupiłem radio ale nie posiadam kodu do niego,pomóżcie mi go zdobyć!!

Nr. seryjny radia to 0154232

FD 2004 K 0182102 takie są numery
za pomoc bedę wdzięczny.

Czek wis ałt

Cytat:
2007-11-19 19:48:24, Ketrab pisze:
Czek wis ałt

niewiele mi to poglądowo wygląda może jesteś w temacie prze gościem ale ja nie wiem co na tej stronie prezentują.Tępy jestem jeżeli chiodzi o takie informatyczne sprawy

0306

ale niech jeszcze ktoś potwierdzi

Cytat:
2007-11-19 19:59:18, waldasal1977 pisze:
niewiele mi to poglądowo wygląda może jesteś w temacie prze gościem ale ja nie wiem co na tej stronie prezentują.Tępy jestem jeżeli chiodzi o takie informatyczne sprawy

Jest dział Car Audio i tam jest przyklejony wątek o FAQ i właśnie rozkodowaniu radia, który prowadzi do tej strony, którą Ci podałem. Nie jestem "prze gościem" poprostu chciałem Ci pomóc . Nie musisz zaraz się unosić. Nic nie napisałeś, że jesteś zielony w informatyce (wcześniej)

Cytat:
2007-11-19 20:20:51, Ketrab pisze:
Jest dział Car Audio i tam jest przyklejony wątek o FAQ i właśnie rozkodowaniu radia, który prowadzi do tej strony, którą Ci podałem. Nie jestem "prze gościem" poprostu chciałem Ci pomóc . Nie musisz zaraz się unosić. Nic nie napisałeś, że jesteś zielony w informatyce (wcześniej)

nie unosze sie tylko wierze poprostu w wasze możliwości i jestem za to wdzięczny.Dziękuje i aby Cię nie urazić to ty sie nie denerwuj.Dziękuje i czekam na potwiedzenie .

Mnie też wyszło tak jak Snale-owi ale też głowy nie dam za to