Witam wszystkich właścicieli BESTII!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cześć,

Jestem tu nowy, dwa miesiace temu kupilem Omege A Caravan i zwariowalem. Jest prawie pełnoletnia i silnik 2.0 ale moim zdaniem to najlepszy samochód pod słońcem. (niestac mnie jeszcze na MV6 )

Pozdrawiam!!!

Witam chorego

Jak to mawiają: "Nieważna płeć, ważne uczucia"
Ergo: Nie szkodzi, że kupiłeś A, ważne, że marzysz o MV6

(ale podpadam niektórym A-lovers)

Witam również, nie ważne że nie MV6, ważne że kombiczna.

wazne że OMEGA ma w nazwie

zapraszam na ciepielną stronke, co prawda nie o BESTII ale... www.ciepiele.republika.pl

Trochę to , ale strona kapitalna . Mało siuę nie zlałem ze śmiechu czytając bełkot.

Serdecznie witam kolejnego kolegę z bardzo arystokratyczną chorobą czyli OMEGOZĄ . Najważniejszy dobry początek, strach myśleć co by było, gdybyś kupił jakąś passacinę, drenówkę, czy jakiegoś brrrrrrrrr japońca. Ominęła by cię szansa wejścia do jedynego w swoim rodzaju grona LOB .
Witam i życzę samej radości z powożeniem bestią, no i oczywiście przesiadki na Beteczkę .
Janusz

Janusz przesadzasz z japońcami !!! nie kupilem BESTII przypadkowo...

Pewnie, że przesaadzam , a poza tym, miło, że powiększa się grono omesiarzy w stolicy . Którędy kursujesz, ja jestem z Bemowa, może sie kiedy zjedziemy pogadać, pozdr, Janusz

spoxx, ja z trasy wawa-pruszkow, dokładnie stacjonuje w michalowicach, napewno wiesz gdzie to bo niewiecej niz 10 kilometrow od ciebie