Kant CUP 2007 Destriuction derby foty !!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!

W niedziele w katowicach organizowana jest taka oto impreza - http://www.kantcup.ownlog.com/

co to za impreza ? palenie laka będzie , tak poza destruction derby kantów ?? nie kumam , to jakaś impreza zamknięta czy jak ?

nasze klubowe parchy startują w niedziele w sosnowcu na S4 rally .

Zapraszam do oglądaniaKLIK! po lewej stronie galeria

super partia...

chwalisz sie czy żalisz :] ?

szkoda słów jak dla mnie temat do śmietnika...

Odbyła się takowa impreza wyścig + destrucjon derby - wpisowe 1500zł i dostajesz kanta w tej cenie losowanego z kilku sztuk.
Zapodałęm to jako Ciekawostkę ...

Ciekawe czy coś się komuś stało, mam nadzieje że dużo i boleśnie.

dla mnie troche chore, po pierwsze auta do takich zabaw powinny byc przystosowane klatka itp, po drugie za ta cene to znalazl bym sobie kilka fajniejszysch sposobow na zabawe i to nie na jeden dzien.Po trzecie nie licz na to ze komus na tym forum sie to spodoba, ludzie to jendak maja inne, podejscie do czegos takiego

Jejku to tylko informacja - ja tego nieorgizowałem. Ehhh

Nic tylko pogratulowac chorych pomyslow i pomodlic sie o zdrowko bo na rozum chyba zbyt pozno. No ale czemu tu sie dziwic jak ogolnie kreowana jest chyba medialnie moda na pelna demolke w polskim wykonaniu brakowalo jeszcze tylko na koniec aby panowie w wiekszosci ogoleni na łyso ubrani w kurtko-bluze firmy adidas poskakali po autach powybijali szyby podpalili i zrobili akcje gasnicza strazy pozarnej bo rownie madre amerykanskie i brytyjskie pomysly z seri wysadzic w powietrze jeszcze nie dotarly.No ale coz pelna geba chcemy i chcielismy zachodu.

Godne pozalowania

No to tylko czekać jak na youtube będzie nawałnica nowych "super" filmików

Ps. Niezrozumiałe są dla mnie agresje skierowane w kierunku założyciela tematu

po co zakładasz drugi taki sam temat , jeden już był TU .

jak dla mnie żenada współczuje "organizatorom" jeśli można ich tak nazwać, bo wątpie w to żeby to była jakas legalna impreza szkoda że nikt ich niepodkapował szkoda aut kolesie pewnie wola czarne bmw :-/

połączyłem temat...

a jak dla mnie świetny pomysł , tylko zasady powinny być ala rallycross czyli kontakt samochodów ograniczony , demolka nie powinna być celem , celem powinien być wyścig , przecież te auta są i tak odzyskane ze złomu i prędzej czy później trafią do huty ,

no i wpisowe jest absurdalnie wysokie

tutaj prezentuje pomysł zaczerpnięty z Finlandii gdzie takie imprezy to codzienność

http://www.rajdowygorzow.com/index.php?option=com_smf&Itemid=23&expv=0&topic=188.0

i proszę nie klnijcie na mnie

nie lepiej kupic sobie rupcia za 100 zl i upalic gdzies w lesie/na polu?? 100 za auto + 100 na paliwo + 100 za wypozyczenie lawety zeby to potem na zlom wywiezc no i zostaje 1200 na przepicie, przjedzenie czy co tam ktos chce

ano

a może sami zaczniemy coś takiego organizować, w końcu niezła przebitka jest

Gratuluje pomysłu... Nie ma to jak rozp*** jakąś fure... Sporo frajdy...
Jak dla mnie to lekko chory pomysł ze strony organizatoró... Wyścig jeszcze ujdzie, ale urywanie drzwi, czy wjechanie w ściane... Jak dzieci z podstawówki...

Temat chyba bardziej na HP niż na ogólny.

Pozdro
Chudy89

Jak dla mnie to wszystko super fajnie, tylko gdyby to było nie destruction derby, a coś w rodzaju rallycross dla ubogich, gdzie nie ma strachu o uszkodzenie pojazdu, a górna wartość autka jest ograniczona do jakiejś niewielkiej kwoty...