Oznaczenia nadwozia - jakie symbole?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Muszę kupić klamkę do accenta. Problem w tym że muszę podać numer nadwozia a nie wiem gdzie się on znajduje! Może to trochę chore ale nie wiem który to? Wiem że symbol lakieru to PQ . Czy nadwoxie to może LG. Sorki za głupkowate pytanie!!
Pozdrawiam

W dowodzie rejestracyjnym poszukaj rubryki oznaczonej literką E. Tam będzie wpisany nr nadwozia.

Kupowałeś auto nowe czy używane? Jeśli używane to jak je kupowałeś nie wiedząc gdzie jest numer nadwozia?
W dowodzie rejestracyjnym jest to jedna z ważniejszych informacji, więc znajdziesz na pewno

[ wiadomość edytowana przez: MacTB dnia 2007-11-17 10:18:15 ]

Ok nie chodziło o ten numer identyfikacyjny. Sorki. Muszę kupić klamkę ale są różne odcienie i koleś chce oznaczenie i tu jest pies pogrzebany! Jeszcze raz sory za mało precyzyjne pytanie!

Chodzi o dokładny numer lakieru, klamka zewnętrzna?

Chodzi o klamkę w środku! Są różne ocienie szarości.

To trochę dziwne dla mnie to co napisałeś. Po podaniu pełnego nr nadwozia fachowiec powinien wiedzieć wszystko, również jaki lakier. A kolor klamki wewnątrz ? To zapytaj tego gościa gdzie masz to znaleźć.

Aaaa, chodzi Ci o klamkę wewnątrz
No to tego to już się całkiem nie dało domyśleć
Więc chodzi Ci o oznaczenie koloru tapicerki, a nie o oznaczenie nadwozia...
ale i tak nie wiem jak Ci pomóc...

Nie wiem gdzie to zamawiasz ale jak w ASO to po numerze nadwozia dowiesz się wszystko łącznie z kolorem tapicerki i z tym gdzie auto było sprzedane jako nowe.

Zamawiam na necie! Dowiedziałem że oznaczenie znajduje się na tabliczce obok oznaczenia lakieru. W moim wypadku to LG.
Pozdrawiam