MotoNews.pl

Nitki grzewcze tylniej szyby

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy ktoś próbował naprawić nitki grzewcze tylniej szyby poprzez ich ...zlutowanie ?

Pytam, bo nie grzeje mi 7 nitek i to akurat tych, które w polu widzenia są najbardziej potrzebne....

Pytam też dlatego, że wcześniej miałem je naprawione jakimś klejem czy czymś (wyglądało jak smarki ) i stopniowo w miarę upływu czasu ...smarki chyba wysychaja i przestają przewodzić

Tak, że myślałem o lutowaniu - to ...chyba tylko takie "cyknięcie" i ok ?

Cytat:
2007-11-22 11:18:19, nawigator5 pisze:
chyba tylko takie "cyknięcie" i ok ?

I nitka przykleja się do lutownicy Pozostaje kombinować z klejami/lakierami lub kupić jakąś działającą. Ja mam większy problem. Przednia mi grzeje tylko w 1/4 swej powierzchni

te smarki masz na mysli? własnie myślałem nad tym żeby kupić mam podobnie działa mi tylko 10 nitek ...

>> takie coś << ...kupiłem w markiecie za 9.99 ....ale warte jest max 0,99 PLN

Polecam to co wkleił greenberg
Zakupione w norauto za jakieś 10 złotych talarów
Trzy nitki zreanimowane w Astrze II i ......... ścieżka na folii w moich zegarach

Działa

ja kupilem taki ponad rok temu (nie pamietam ile kosztowal), ale sprawdzil sie bez zarzutu - wszelkie braki w nitkach w Esperaku bezbłędnie naprawiłem i trzyma po dziś dzień , ale jak ten sam specyfik chciałem użyć w C-klasie z 1998 to specyfik w ogóle nie trzymał się szyby

Żeby ładnie wyglądało trzeba się uzbroić w cierliwość, wziąć ze sobą taśme klejącą i tak obkleić wokółnitek, jak to jest widoczne w opisie tej aukcji którą podałem

-----------------
..:: Tylny napęd jest jak seks... Po co na ręcznym? Jak można dać w pizd*** ::..