[K] takie poszerzenia albo...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
...czy ktoś jes w stanie takie wykonać Chetnie bym takowe odkupil lub kupil
POZDRAWIAM !!!

wygladaja zupelnie jak nadkola "sportpack" z mini
popatrz sobie na www.minispares.com szukaj w "arches" ale cena zabija

znam je dlatego szukam wsrod "naszych" czy ktoś by je mial a ta fotka przedstawia nadkola od Qby z ACM racing woła za nie 700 zl weiec wole poczekać az cena spdnie bo tyle niebede płacił za kawalek "plastiku" POZDRO!!

ja ci cos powiem, z tego co słyszałem od ludzi z forum że z qbą lepiej nie robic interesów sam nie robiłem i wole nie robić. ale przecież sa jeszcze poszerzenia od HNT i pewnie zrobione profi jak to produkcja od niego... no i cena jest lepsza

Cytat:
2006-11-21 21:01:53, CEHU pisze:
ja ci cos powiem, z tego co słyszałem od ludzi z forum że z qbą lepiej nie robic interesów sam nie robiłem i wole nie robić. ale przecież sa jeszcze poszerzenia od HNT i pewnie zrobione profi jak to produkcja od niego... no i cena jest lepsza

Ja znam Qube osobiscie a co do HNT juz zamowilem je mam foty z mms-a jak ktoś chce to tu wrzuce mi sie bardzo podobaja ciekawe jak bedzie wygladał przod jeszcze

Cytat:
2006-11-21 21:01:53, CEHU pisze:

niby sa ale nikt nie wie jak wygladaja

Cytat:
niby sa ale nikt nie wie jak wygladaja

bo to taka stealth- technologia

a tak powaznie- jesli Mariusz wrzuci ta fotke z mmsa form tylnich poszerzek to jakis zarys pogladowy juz bedzie- dzis sprobuje u kumpla z jego kompa fotki wrzucic na server...

chyba ok

minal prawie rok a ja nadal potrzebuje poszerzenia , HNT czy beda one wkoncu ???