Kabelek,wtyczka,interfejs

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
krótkie pytanie ma ktoś wtyczke kabelek lub caly nterfejs ewentualnie schemat jak go zrobić żeby podlączyć odpowiedni program do kompa w esperaku 1,5? (nie chodzi mi o kawalek drutu na zworkę i liczeniu mignięć engeinu) mam wszsytko oprócz wtyki do kompa.Kto pomóc? acha i poszukiwane pilnie oprogramowanie do kompa od gazu ELIPGAZ ktoś ma ?

wstukaj w google np haslo "gm aldl interface" pelno tego

O tutaj masz napisiane:
ALDL Monitor

Ino się pierw zaloguj, bo to wątek Klubowy
Nie dla Żółtodziobów

no fajnie tylko pytyanie czy przez ten kabelek ruszy mi inny program ponieważ mam troszkę powiedzmy lepszy co mozna zrobiocwszystko już a na maxie ten układzik zadziała z programowaniem kompa? a nie tylko na patrzeniu w para,metry?

O! To i ja sie podepne pod wątek.
Czy w ten sposob udaloby sie zresetować podusię ?
(troche szkoda dawac zarabian w ASO gościom pięć dych za 30 sek roboty)

Choć z tego, co widze, to chyba nie bardzo

[ wiadomość edytowana przez: Mihty dnia 2006-05-07 12:20:26 ]

a co rozumeisz przez zresetowac poduszke ? a co do kabelka to tam tylko kilka pinow jest uzywanych wiec wtyczka niepotrzebna, wystarczy powpinac odpowiednie przeowdy w odpowienie miejsca i po sprawie. A po co chcesz takie cos zrobic ?

Cytat:
2006-05-07 23:53:08, maskekk pisze:
a co rozumeisz przez zresetowac poduszke ? a co do kabelka to tam tylko kilka pinow jest uzywanych wiec wtyczka niepotrzebna, wystarczy powpinac odpowiednie przeowdy w odpowienie miejsca i po sprawie. A po co chcesz takie cos zrobic ?

kolega chce pewnie skasowac blad airbagu po prostu

Czesc mam problem z bledami abs i control traction w chrysler vision 1994r, czy mozna to wykasowac samemu? jezeli tak to prosze o wskazowki co jest ptzrebne i jak to zrobic
dzieki adam

Ej, czy ja mam wrażenie, czy ktoś z nami leci w ch*ja? Modowie sprawdźcie IP tych dzisiejszych troli, i jeśli to nie neostrada to moze da sie zablokować.

Cytat:
2007-12-02 23:52:29, Adam4302 pisze:
Ej, czy ja mam wrażenie, czy ktoś z nami leci w ch*ja? Modowie sprawdźcie IP tych dzisiejszych troli, i jeśli to nie neostrada to moze da sie zablokować.

jeszcze sie wyda, ze to Modowie piszą, bo testują jak to teraz jest z tym dostępem do forum

Pozdr.