Pilna prośba do ludzi z Torunia

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Pilna prośba do ludzi z Torunia: czy może mi ktoś odebrać z automobilklubu toruńskiego zaświadczenie o udziale w zawodach? Ul. Świętego ducha 5, czynne od 9 do 15.

Zaświadczenie potrzebne mi będzie na poniedziałek, więc prawdopodobnie bujnę się w weekend do torunia.
Problem polega na tym że w soboty AT jest nieczynny, a jutro pracuje do 16tej i nie ma opcji zebym w minus jedną godzinę znalazł się po odbiór dokumentu.

Znajdą się jacyś wolontariusze?

up!

po 16tej będzie w Toruniu kolega Evil, także gdyby ktoś był tak miły odebrać zaświadczenie w godzinach pracy automobilklubu...

spoko Panie drogi. Zadzwoń jutro do mnie - 503147213 i powiedz co mam im gadać, żeby dali mi to zaświadczenie.

dzięki

temat można zamknąć.

też się przeszłam.
Pani Automobilistka kazała pogratulować zaplecza logistycznego koledze Michałowi ;p
jakby się czeczunowy egzemplarz podarł, zamoczył, pomiął lub spalił to leży u mnie zastępczy

dzięęęki

trzeba sie było pani Magdo przyznać że się wybierasz.
...zbankrutuje na tych piwach

Nie ma problemu, polecam się na przyszłość. Aktualnie zaświadczenie może się zniszczyć lub spalić lub w inny sposób poniszczyć u Evila. Wieczorową porą wczorajszego dnia, przekazano dokument.

wiem, gadałam skoro jest ono u Evila to napewno nie trafi do NDSa ;p

ale ok, zachowam sobie to zaświadczenie, wkleję do pamiętnika