Godna polecenia ksiegarnia wysyłkowa

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam zamiar kupić książkę, która jest bardzo trudna do dostania w zwykłych księgarniach, więc muszę ją kupić przez internet (a wiem, że tam jest), ale nie wiem która będzie najlepsza. Chodzi mi o to, aby książka była w przystępnej cenie, a termin realizacji niezbyt długo no i żeby w swoich "obietnicach" byli słowni i nie oszukiwali klientów. Czy można liczyć na Waszą pomoc?

Ja książki i płyty kupuję tu:

Księgarnia interesik
-dobre ceny

Merlin
-szeroki wybór

--
Wiesiek

Zdecydowanie Ci polecę księgarnię Booknet:
link
kupowałem tam podręczniki dla córki - wysłali książki na podstawie potwierdzenia przelewu w formie .pdf przesłanego mailem, dodatkowo przesłali kurierem - w cenie miała być przesyłka pocztą.
Byłem b. zadowolony.

W żadnej z proponowanych przez Was księgarń niestety też nie ma tej książki. A chodzi o "Światło i cień w fotografii" autor Szymon Dederko. Znalazłem ją TU i TU

też masz problem...

kup tam gdzie ta książka jest dostępna ...

Cytat:
2007-11-04 21:53:39, Kolber7 pisze:
też masz problem... kup tam gdzie ta książka jest dostępna ...

Luzik..ale chce poznać Wasze opinie nt. tych księgarń, żeby się potem nie okazało, że cholernie przepłacę, albo że jak złoże dziś zamówienie, to przyjdzie na walentynki.

Masz jeszcze

TU

Z opinii dobry sprzedawca

[ wiadomość edytowana przez: adamus0 dnia 2007-11-04 22:10:02 ]

Cytat:
2007-11-04 21:59:40, Esperynek pisze:
Luzik..ale chce poznać Wasze opinie nt. tych księgarń, żeby się potem nie okazało, że cholernie przepłacę, albo że jak złoże dziś zamówienie, to przyjdzie na walentynki.

Teraz droższe rzeczy to ja w zasadzie tylko przez neta kupuję (bo taniej) - zawsze z opcją płatne przy odbiorze. Zazwyczaj sklepom zależy na szybkiej przesyłce. Jeśli nie przysyłają w umówionym terminie, to piszesz im maila, że niech się cmokną i zamawiasz gdzie indziej.

Jak do tej pory to nie miałem takiej sytuacji a kupiłem przez neta już w zasadzie:
- książki;
- opony;
- laptopa; (cena z przesyłką niższa o 10% niż w sklepach)
- lodówkę (cena z przesyłką niższa o 15% niż w sklepach).

Do seja teraz też będę teraz komplet zimówek w opony.com kupował...

No i sprawa załatwiona. Kupiłem ją TUTAJ. Cena jedna z bardziej przystępnych na necie, a termin dotrzymany. (Zamówienie złożyłem w poniedziałek wieczorem, a w piątek było już awizo w skrzynce). Książka bez zagiętych rogów itp. Jestem bardzo zadowolony. Polecam to miejsce.