Poszukiwane konto pod klubowa WWW

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam serdecznie

oficjalnie chcialbym powiedziec ze po uzgodnieniu z programista ogolu mozemy juz byc pewni za kod PHP.

problem jest mianowicie taki.

potrzebne jest konto z obsluga PHP i baza MySQL do pzechowywania danych, najlepiej gdyby PHP4 obslugiwalo takie oto funkcje, pisze programista:

----
Nie znam się na ustawieniach serwera (możliwe, że wszystkie te opcje włączone są w standardowej konfiguracji PHP), lecz postaram się opisać najważniejsze operacje przeprowadzane przez skrypty – mam nadzieję, że takie informacje wystarczą.

- Używanie sesji
- Zapisywanie plików na serwerze przez skrypt
- Obsługa GD (miniaturyzacja wysyłanych obrazków i zapisywanie na serwerze)
- Tworzenie, usuwanie i wszelkie inne operacje na katalogach tworzonych przez skrypt
----

Mam nadzieje, ze ktos posiada stosowne znajomosci i bedzie mial mozliwosc zalatwienia konta 35-50mb z baza mysql ok. 5mb

Bez tego, panowie, ANI RUSZ. albo zrobimy to do porzadku , albo wcale... mam nadzieje ze sprawa wypali

[ wiadomość edytowana przez: Cwikus dnia 2003-07-06 16:03:40 ]

Może to cos pomoże

http://www.forum.moto-portal.pl/viewtopic.php?t=366

dzieki, skorzystalem, zarejestrowalem konto na free.komrel.net, adres www.espero.free.komrel.net mozna oczywiscie zamaskowac domena espero.of.pl wiec z tym nie ma zadnego problemu.

wlasnie czekam na sprawdzenie konta przez administratorow serwera. moj dobry i serdeczny przyjaciel Palli zajmujacy sie kodem rowniez czeka wiec wszystko bedzie ok.

konto ma wlasna baze MySQL i obsluguje PHP. To wszystko co nam bylo potrzeba . Let's begin..

ale komtel ma porąbane zasady udostępniania z tego co pamiętam .... kliaknie sranie czysta paranoja.... dobrze pamiętam.???????

A moze by tak zrobic jak w klubie Vectry, ze jakas kase nowi czlonkowie by mogli (jak by chcieli) wplacac i z tego mozna by bylo wykupic miejsce na serwerze, a przy okazji moze i domene - pomysl chyba realniejszy kiedy mowimy o nowych naklejkach... Przeciez adres ze starych naklejek tez by dzialal, a nowy bylby bardziej przyjazny - espero.pl , albo jakas inna zagraniczna koncowka (com i ogr zajete), bo tansze - co Wy na to? I tak pewnie mnie zaraz wszyscy skrytykuja

Qlogic, spoko, ale espero.pl kosztuje z przesylka, opisaniem itd ponad 200zl u samych NASKowych, razem z serwerem na powiedzmy rok mozna wymienic w samochodzie za te pieniazki niezle czesci .

Mysle ze inicjatywa b. ok ale jak zwykle, w polsce bedzie z tym duuzy problem z organizacja... az boje sie tego chwytac.

Jesli z komrelem bedzie problem, to nie ma nic broniacego nam zrezygnowac z uslugi.

No oczywiscie... zawsze za darmo lepiej niz placic za to samo. A co do .pl-ki to wiem, ze NASK zdziera strasznie dlatego proponowalem jakis zagraniczny alias, chociaz teraz to juz to sie rozmija z celem, bo konto powinno byc w Polsce, zeby to jakos dzialalo, a domene mozna sobie wykupic gdziekolwiek tylko, ze to juz osobna sprawa.

Oki, juz sie zamykam

kwestia komrelu jest taka...

w calym systemie jest ogolna zasada. 1mb transferu ze strony do ogladajacego to 1 punkt

punkty uzyskuje sie za klikniecia w banner - 1 klikniecie to 1 punkt. na poczatek mamy 50 punktow...

mysle ze to ostateczne rozwiazanie, bo niestety bardzo klopotliwe.

moze jednak ma ktos jakies znajomosci w kwestii kont internetowych i potrafi zalatwic cos mniej problemowego... ?