MotoNews.pl

[fot] Tuning Subaru Impreza - jakie opinie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Impreza

Mialem okazje sie z nia zmierzyc moim gratem, jak myslicie jaki byl wynik ?? I co sadzicie o tym aucie ??

Cytat:
2007-11-27 12:26:30, Outcast pisze:
Impreza Mialem okazje sie z nia zmierzyc moim gratem, jak myslicie jaki byl wynik ?? I co sadzicie o tym aucie ??

pewnie dostala w pupe
a autko kiedys mi sie bardzo podobalo i chcialem je miec ale z biegiem czasu mi przeszlo...

i tu sie zdziwisz, ta imprezka mimo mega sportowego wygladu ma baaaaaaardzo zmeczone 90KM i wiecej rdzy niz espero :-] a tez sie go przestraszylem jak go zobaczylem.

Takie sportowe auto a z tylu ma nawet heble bebnowe

Urzekło mnie to auto. Szczególnie ta profesjonalnie wykonana z dermy i pinezek tapicerka drzwiowa i elegancki pokrowiec z niedźwiedzia polarnego na siedzeniu. Zakochałem się w nim.

TRAGEDIA!!!

Zawsze myślalem, że to auto jest dokładnie takie jak powinno być auto sportowe i przez to nikt nie odważy się poprawiać producenta poprzez żaden wiejski tjuning... Myliłem się...

spoko ma w nim zagoscic niedlugo klatka domowej roboty taka zeby dalej mozna bylo jezdzic w 5 osob... panowie, jak sporrrt to sporrt

Cytat:
2007-11-27 14:27:29, Outcast pisze:
spoko ma w nim zagoscic niedlugo klatka domowej roboty .."

I bardzo dobrze!...zamknąć w niej właściciela na jakieś 25 lat...aż wydorośleje...

no bo jak można tak zmaścić takie konkretne auto ?? ...to naprawdę powinno być karalne !..

Auto faktycznie ostro "zmęczone", szczególnie dzięki staraniom domorosłego tunera.

W dodatku wygrana z nim to żadna sztuka ze względu na porażającą jednostkę 1,6 90 km połączoną z napędem na cztery łapy, na których samo pokonanie oporów dyfrów i reszty napędu to minimum 35 km

Wygląd zewnętrzny, wewnętrzny ze względów na godzinę powstania posta pozwolę sobie przemilczeć

Pozdrawiam - SpeedR

a mi sie nigdy imprezy nie podobałem byłem z tego obozu przeciwnego miłośników lancera.. co jednak nie zmienia faktu ze ta impreza wyglada w srodku jak pomieszczenie stróża nocnego na hucie

mi sie podobaja chlapacze WRC a'la Ikarus

najpięniejsze auto jakie kiedykolwiek ktolwiek wyprodukował i weźmie taki ha i spierdzieli wszystko po całej linii.

Przyszły śfagier miał takową i byłem w szkoku jak zostawiałem go na swiatłach , pózniej sie dowiedziałem ze ma 90KM fakt ze na zakretach niedawałem rady, on zresztą raz tez nie dał rady i owinął ją na drzewku

Subarynka faktycznie skaszaniona. A co sądzicie o nowej "Imprezie" sedan?

ta na fotce całkiem całkiem nawet lepsza od nowej imprezy która nie jest juz sedanem(w europie napewno--niewiem jak w stanach i japonii)

Cytat:
2007-11-27 21:29:05, szandrzej pisze:
Subarynka faktycznie skaszaniona. A co sądzicie o nowej "Imprezie" sedan?

...EXTRA!!...
o niebo ciekawsza od tamtego gówna ..

Hah kołpaki ma jak moje tyle ze walniete na złoto//Rispekt normalnie

Cytat:
2007-11-28 06:00:19, Nerwica pisze:
Hah kołpaki ma jak moje tyle ze walniete na złoto//Rispekt normalnie

To są oryginalne alusy! A jak Ty masz takie kołpaki to wstyd się przyznać, że się z Tobą na jakimkolwiek forum dyskutowało.