MotoNews.pl

Omega z mobile.de - co tam sie stalo ??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie - okazja

MV6_cabrio
obejrzyjcie inne fotki tej OMY ??
telewizor w zaglowku, tel w podlokietniku itp.
tylko zeby nie ten dach ((((

Wstrzasniety i zmieszny

[ wiadomość edytowana przez: tomcio dnia 2003-07-04 19:37:51 ]

Siakis DemoCar chyba ?? Tapicerka cool !! Ale jasna to raczej do ogladania niz uzytku.

A telefon... wies tanczy i spiewa

Nafajniesze są te bialutkie dywaniki pod nogami. Coś dla Urg'a. On mówi, że lubi siedzieć na balkonie i patrzeć na swoją Omesię. Ta wersja jest do tego wręcz idealna.

no to Prezesi zrzuta na Ome dla Glownego Prezesa URG'a

Cytat:
A telefon... wies tanczy i spiewa

Dramarciu... ja mam taki telefon w swojej Omie, tyle że w podłokietniku kierowcy. Łoj dana dana...

[ wiadomość edytowana przez: Gomall dnia 2003-07-04 20:53:40 ]

Panowie, podłoga wcale nie jest białą mam "niechwaląc się" taką samą tapicerkę i co do praktyczności to jest ok "derma" fajna rzecz - co do utrzymania czystości to poprostu chusteczki do dupek niemowlaków co jakiś czas i jest super a przy okazji to chusteczki te (ale bez oliwki) są też idealne do wszystkich wewnętrznych plastików i kokpitu , czyści idealnie i pozostaje lekko matowe a nie jak po smalcu po niektórych sprejowcach, no i najważniejsze nie mam takiej dziury choć widziałem że to nie po mojej stronie więc może wyciąć??? - ciekawe co moja żona na to?

Dramar - nie znasz się na jasnych tapicerkach!!!!!!
Ja mojej jasnej skórki nie zamienię na żadne ciemne szmatki
w szczególności kiedy klima już działa

Urg - kiedy kupujemy białe dywaniki???

W swojej Bestii czarne mam tylko kratki nawiewów i kierownicę, nie ma nic lepszego niż jasna tapicerka, w ogóle nie widać na niej kurzu, wycieram raz na miesiąc i to wystarcza.

BTW. O ja biedny, gdzie ja znajdę MV6 z jasną tapicerką...

łeee demo car, nie chce białych dywanów! na bosaka bym jeździł

Cytat:
Dramar - nie znasz się na jasnych tapicerkach!!!!!!

Nie mowilem o tapicerce na siedzeniach tylko o podlodze. Ja tez wole jasne wnetrza ale z przyczyn praktycznych z ciemna podloga.

Na jasne wnętrze to polecam szyber.

Jasna tapicerka to u mnie nie do utrzymania - pies, kot i te, no, dzieci , a poza tym to czasem niechluj jestem niesłychany

Pzdr.

[ wiadomość edytowana przez: Prowo dnia 2003-07-08 08:31:55 ]